Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 29/09/2017 - 01/10/2017
Hele dag

Locatie
Jaarbeurs Utrecht

Categorieën


Meer dan een miljoen mensen hebben de KamaSutrA beurs sinds de oprichting in 2000 bezocht. Dit najaar valt echter het doek voor het grootste erotische lifestyle evenement in de Benelux. De laatste editie vindt plaats van 29 september t/m 1 oktober in hal 1 van de Jaarbeurs.
Tijdens deze editie zal de Jaarbeurs in Utrecht nog éénmaal omgetoverd worden tot een erotische speeltuin voor volwassenen. Ze hopen een onvergetelijke indruk achter te laten bij het publiek.
De voorverkoop voor ‘The Final Edition’ van de KamaSutrA beurs is vandaag begonnen. Er zijn slechts 15.000 kaarten in verkoop. Bovendien zijn de prijzen verlaagd naar 20 euro op vrijdag en zondag, en 25 euro op zaterdag.
Houd er rekening mee, dat eenmaal binnen, boven op de entreeprijs opeens extra geld gevraagd wordt voor oa. het swingerscafé (+40€) en dat de videobeelden van blote mensen in oa het Funhouse heimelijk doorverkocht worden. Vanzelfsprekend mag je binnen niets filmen want dat zou natuurlijk toch echt niet kunnen, verklaart de organisatie op de website.

Een eventuele vervanger voor de Kamasutra Beurs is http://www.kriebels-event.nl

Henk en Ingrid geven een kort verslag van al hun leuke belevenissen over de KamaSutrA waar ze al jaren vaste klant zijn, ze durven wel zeg!