KamaSutrA beurs

Wanneer

25/09/2015 - 27/09/2015    
18:00 - 19:00

Waar

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6, Utrecht

Evenement type

photoKamaSutrA beurs is de grootste Erotische Lifestylebeurs van Nederland.

Het is voornamelijk een beurs voor mensen die een beginnende interesse in swingen/erotisch uitgaan hebben. Er zijn verschillende plekken waar je uit de kleren kunt gaan en met anderen kunt vrijen. Vaak wordt er op fora geklaagd dat de hygiëne van de materialen te wensen overlaat. Vooral op de laatste dag zijn de bedden smerig en is alles behoorlijk afgeleefd. Houd daar dus rekening mee.

Vrijdag 25 september 2015 18 – 24 uur € 22,50*
Zaterdag 26 september 2015 14 – 24 uur € 27,50*
Zondag 27 september 2015 12 – 19 uur € 22,50*

 

* Deze prijzen gelden alleen in de voorverkoop. Vanaf 25 september om 12.00 uur zullen de ticketprijzen zijn: vrijdag €25,- / zaterdag €30,- / zondag €25,- Let op! Eenmaal binnen wordt er voor extra activiteiten extra geld gevraagd. Bijv het swingerscafé.

Wat is KamaSutrA?

Het woord Kamasutra bestaat eigenlijk uit twee woorden, namelijk ‘Kama’ en ‘Sutra’. De woorden stammen uit de eeuwenoude Indo-Arische taal Sanskriet. De woorden betekenen ‘sensualiteit/ liefde’ en ‘handboek/regels’. Kama en Sutra betekent samen in het oud-Indisch het handboek voor de bedrijving van de liefde.

Het handboek voor de bedrijvig van de liefde is geschreven door Vatsyayana, een Hindoestaanse filosoof die waarschijnlijk geleefd heeft in de tweede eeuw na Christus. Het boek beschrijft de kunst en technieken voor menselijk seksueel genot op verschillende vlakken. Het geeft hierin suggesties voor seksuele standjes. Het boek was bedoeld als handleiding voor (pas)getrouwde stellen om elkaar te ontdekken en elkaar te plezieren. Daardoor zouden ze het samen spannend houden en de romantiek in de relatie behouden.

Tegenwoordig zien we Kama Sutra terug in het hedendaagse leven. Steeds meer stellen, maar ook alleenstaanden, zijn op zoek naar een spannender en opwindender seksleven. Er wordt dan ook op alle vlakken van erotiek geëxperimenteerd.

 

Over KamaSutrA beurs

Dit is precies waar KamaSutrA beurs op in haakt. Bezoekers van de beurs kunnen zich verdiepen en meespelen in de ‘kunsten’ van erotiek. Op de beursvloer zijn een tal van stands te vinden met de nieuwste en spannendste items op dit gebied. Denk bijvoorbeeld aan speeltjes, sexy lingerie en massageproducten. Maar ook erotische kunst is te bewonderen op de beursvloer.

Om te zorgen voor een unieke beleving van de beurs is er een Hoofpodium en zijn er verschillende ‘Spannende Items’. Op het Hoofdpodium worden erotische stripshows gegeven door de beste artiesten op dit gebied. Denk bijvoorbeeld aan de Wereldberoemde Bobbi Eden van Nederlandse bodem. Naast het Hoofdpodium kunnen bezoekers spannende attracties bezoeken waar ze hun meest ondeugende fantasieën kunnen vervullen.

Kortom, op de beurs kun je samen met je partner het uiterste opzoeken of gewoon oriënteren en je laten inspireren. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom bij KamaSutrA!

http://www.kamasutrabeurs.nl