FGnov15_flyerfrontZaterdag 14 november zal voor de tweede keer een extravagante en bijzonder fetish-fantasy party plaats vinden in de pompgebouwen van Brunssum.
Een locatie waar een dergelijk evenement als ‘fetish’ gewoon thuis hoort.
De voormalige pompgebouwen zijn gerealiseerd in 1929 door de staatsmijnen.
Deze pompgebouwen waren geplaatst in de nabijheid van de bronnen, waar het ijzererts uit het water werd gefilterd. Vervolgens werd het gefilterde water via ondergrondse buizen getransporteerd naar de diverse mijnen welke in de omgeving gevestigd waren.

Fetishionistas en kinky party lovers vanuit het hele land zullen op 14 november dan ook in hun mooiste en opwindendste outfits in het mijngebouw verschijnen om samen met meer dan 750 gelijkgestemde bezoekers een onvergetelijke nacht te beleven.

Een meedogenloze doorbitch zal wèl als bewaker van de dress code tijdens Fetish Gloss streng toezien! De strenge dress code vormt een belangrijke basis voor de unieke sfeer. ‘The decision of the Bitch is offcourse Final’; dus géén goede dress code betekent ook geen toegang tot het evenement. Met deze eerste editie zal er ook in de verschillende area’s gecontroleerd worden. De dresscode is; latex, rubber, leer, burlesque, uniform, pvc, fetish glamour en wetlook van Patrice Catanzaro.

In elke ruimte, met ieder een eigen invulling, laten een flink aantal top DJ’s hun sound ten gehore brengen, gedurende deze zinnenprikkelende avond.
Deep House, Deep Progressive (Old style), Techno en Melodic Techno zullen de hele avond/ nacht centraal staan. Een TOP line-up met namen als Santito, MEM, Randy Katana, 100%Isis, Renji, 2 Beards and a Dog (Live), Gai Barone, Sonick, Nico Parisi, Geronimo, Danco en Rick Roblinski zullen met hun sound zorgen voor een ‘Fetishm Orgasm’!

Aan de muziek en de shows zal het niet liggen om een super sfeer te creëren. Fetish Gloss is een spannend, sexy, bizar en onvergetelijk feest. Tickets zijn o.a. te koop bij speciale fetish voorverkoopadressen in Nederland, Paylogic en via TicketScript. Early Bird Tickets kosten € 32,50 per persoon. De reguliere tickets gaan € 37,50 kosten.

De uitgebreide info zie je begin september op de speciale site van: www.xceptionnel.eu/fg2015.