BACKTOBASIC@BANANAS **MOEDERDAGPARTY**

Wanneer

10/05/2015 - 11/05/2015    
16:00 - 04:00

Waar


POSTER feest 10 mei moederdagZONDAG 10 mei is onze MOEDERDAGPARTY in de sfeervolle BANANASCLUB
We weten dat het geen handige dag is vele zullen al de hele dag door de kids in de watten gelegd worden…  Voor de lieve mama’s die al een ontbijtje op bed gehad hebben en zich in de middag vrij weten te maken.. kan deze dag wel eens een hele lekkere verwendag worden. We gaan deze middag al om 16:00 beginnen met een beetje mooi weer drinken jullie dan het aperitief bij ons in de tuin!
Om een uur of zes zorgen we dat alle gasten voorzien worden van een voor, tussen, hoofdgerecht en een toetje!
Dus deze dag laten de mamma’s de boel.. de boel..
Voor de dames/stellen die er graag een man bij zouden willen hebben om moeders extra te verwennen.. voor jullie zullen we een paar extra goodlooking mannen uitnodigen…
En nee, er komen bij ons geen haantjes, en we doen ook niet aan hordes mannen extra. Jullie als stel geven zelf aan bij jullie reservering er prijs op te stellen of juist niet..
We nodigen alleen extra mannen uit voor stellen die er prijs op stellen… Onze party gelegenheid de Bananas club biedt genoeg ruimte zodat we ook ruimte kunnen creëren dat ook stellen ook onder elkaar (zonder extra heer)  kunnen relaxen. Daarbij zal het de heren vooraf duidelijk zijn welke stellen geen gezelschap van hun willen.
Wij als backtobasic team weten met onze ervaring hoe we dit perfect kunnen laten samen gaan..
En dames stellen.. we verklappen geen geheimen dus.. ben je helemaal geen mama en wil je toch een lekker verwen relax dagje. zijn jullie gewoon welkom  😉
Mocht het geen tuinweer zijn zullen jullie op deze relax dag alle jacuzzi’s bij binnenkomst al warm en gevuld aantreffen voorzien van heerlijk badolie. Zodat we lekker relaxed om een uurtje of zes lekker samen eten.
Reserveren
We hebben geen kaartverkoop vooraf jullie kunnen je vanaf nu al aanmelden/reserveren op backt0basic@hotmail.com  (let op de NUL in het mailadres) anders reserveren jullie bij een kapsalon  ;-))


BACKTOBASIC @ BANANAS leent zich perfect voor een avondje geil met stijl , waar men niet door donkere gangetjes hoeft te kruipen om in een soort hokje te belanden… Jullie kunnen kiezen uit vele ruime stijlvolle kamers.
Wat dachten jullie van een gele romantische kamer met bad in Romeinse stijl, een in Engelse stijl ingerichte suite met een ingebouwde 4-persoons jacuzzi , zithoek, bar op de kamer en een riant bed, een zwarte stijlvolle zwarte (tijger) kamer met een bad in hartvorm, een roze kamer, blauwe kamer ect. ect. Voor een kleine impressie, zie de foto’s op ons profiel.
Ook is er een gezellige knusse bar, waar jullie makkelijk contact kunnen leggen onder het genot van een hapje en een drankje. De hapjes (kwalitatief hoogstaand) zijn bij de prijs inbegrepen en passend bij het seizoen. Drankjes zijn tegen hele vriendelijke barprijzen ( wijnen, bier en frisdranken voor slechts € 2,50) te verkrijgen. Er is ook geen minimale bar besteding dus jullie avondje uit hoeft bij ons geen aanslag op jullie portemonnee te betekenen.
Voor onze stoutste vriendjes is er ook een bdsm-speelruimte, ook dat is bij ons geen ondergeschoven kindje. De ruimte beslaat een etage van ruime afmetingen en is voorzien van een eigen bar, diverse speeltoestellen zoals een takel, een bok, een sling ect. ect. Bovendien heeft zelfs deze speelkamer een 5-bubbelbad voor 5 personen, diverse zithoeken en is voorzien van toilet.
Onze Bdsm vriendjes komen geregeld gebruik maken van onze riante speelkamer. Natuurlijk zijn zij veelal te herkennen aan hun spannende kleding. Zijn jullie onbekend met Bdsm maar wel nieuwsgierig … 50 tinten grijs gelezen..  Neem gerust een kijkje of speel met elkaar We zijn erg laagdrempelig en er zijn bij ons vaak ervaren Bdsm stellen aanwezig die gebruik maken van de kamer en wellicht bereid zijn jullie op weg te helpen..  Maar stoor nooit tijdens een spel kijk op gepaste afstand en respect voor ieders wensen en grenzen is bij ons een harde regel.
Natuurlijk zijn er voor jullie kostbaarheden, lockers aanwezig en zijn er meerdere douche/bad-gelegenheden met fris gewassen handdoeken. Dit alles heeft BACKTOBASIC jullie te bieden op onze komende party’s.
Vaak kunnen jullie ook gebruik maken van een gratis fotoshoot! In een aparte ruimte kunnen jullie tegen een mooi achtergrond een paar super mooie plaatjes laten maken door een professionele fotograaf, dit is de gelegenheid om jullie profiel weer eens te updaten met plaatjes die weer recent zijn en jullie beide goed opstaan  onherkenbaar is geen probleem, geef dat aan we hebben leuke Venetiaanse maskertjes alla Eyes wide shut !
Onze fotograaf is een goede bekende van ons en maakt plaatjes zoal jullie dat willen, leuk gekleed, eindelijk eens een kiekje van jullie samen… erotisch, romantisch of keiharde porno van jullie samen of met jullie vriendjes is geen enkel probleem.
Wat vragen wij terug … ?
Jullie aanwezigheid met een gezellig humeur, waarbij jullie niet verplicht zijn tot een bepaalde dresscode. Natuurlijk presenteren jullie je na het omkleden sexy. Voor onze stoute bdsm vriendjes zal dat misschien in het leer, lak of rubber zijn en voor de ander high heels met mooie kousen… een setje.. kortom bij ons trek je aan waar je je prettig in voelt.
De mannen bijvoorbeeld in een mooie boxer o.i.d.
BACKTOBASIC avondjes zijn laagdrempelig. Er is bij ons altijd een gemoedelijke sfeer met een leuk gemêleerd publiek met ervaren swingers, beginners, kinky minded of wat dan ook en is alleen voor koppels en een ieder wordt in zijn of haar waarde gelaten.
Single dames bezoeken ons graag, single heren komen alleen met een leuke vriendin ( op een girls for stud’s feestje zijn wel goed geselecteerde respectvolle stud’s aanwezig )
Contacten worden bij ons dan ook gemakkelijk gelegd. Jullie zullen nooit het gevoel hebben prompt verloren, zonder aanspraak in een club beland te zijn. Mede door onze grote betrokkenheid ( wijzelf hebben al jaren deze lifestyle) weten wij voor jullie de juiste sfeer te creëren.
Hebben jullie nog geen club-ervaring mail ons gerust, met jullie vragen en op de avond zelf zullen wij jullie op het gemak stellen, zodat jullie je snel thuis voelen.
De hele avond serveren wij onbeperkt:
• Fingerfood • Tapas • Salades • Sushi • Seafood • Vegetarische hapjes • Warme snacks • Fruit * Op zondagen serveren we buiten de hapje een heus drie gangen diner!
Faciliteiten:
• Gezellige bar • Luxe kamers • Bubbelbaden • Kinky play room • Lockers • Douches • Toilet ruimtes • Airconditioning • Handdoeken
Hoewel op een besloten feest gerookt mag worden is er voor het roken één rooktafel bij de entree, aan de bar en op alle andere plaatsen mag niet gerookt worden.
Rules:
• Dresscode sexy na binnenkomst • Single dames zijn welkom • No single men ( op 10 mei alleen op jullie verzoek) • No Partydrugs
Bij binnenkomst kan het in de Bar wel eens erg druk worden.. wij hebben roomservice! Dit betekent dat jullie ook lekker in bad kunnen zitten we komen gewoon langs voor een hapje en brengen jullie drankjes tot aan de jacuzzi!
Bij de meeste clubs kan in de erotische ruimtes niet gedronken of gegeten worden…. BACKTOBASIC is opgericht om terug naar de basis te gaan… wat is er nu lekkerder als in een jacuzzi zitten met een lekker glaasje…..
Natuurlijk kleven daar gevaren aan je moet er niet aandenken dat je met zijn zessen in een van de baden zit en er breekt een glas in het water… Daarvoor serveren wij in de erotische ruimtes alle drankjes in plastic glazen… niet omdat we niet willen afwassen… maar voor jullie veiligheid…
Over veiligheid gesproken… op onze party’s verstrekken wij altijd condooms…
Heren voor een girls for stud’s party kunnen per email info opvragen, hebben jullie geen gevalideerd profiel, geen foto’s… kansloos er is dan geen belangstelling.
We hopen jullie te mogen verwelkomen op onze BACKTOBASIC party’s
zaterdag 6 juni stellen and girls only
zaterdag22 augustus stellen girls only
zondag 23 augustus stellen girls en enkele studs
En moeders laat je verwennen op moederdag  10 mei kan het al mooi weer zijn we openen dan in de middag de achtertuin met pool en jullie drankjes worden in het zonnetje geserveerd… en moederdag… tuurlijk koken wij voor jullie een drie gangen dine. Dit is inclusief!!
Na aanmelding ontvangen jullie regelmatig updates en in de week voor de party nog een:
• Route beschrijving
• Parkeertips
• Hotel adressen
PS
Kunnen jullie deze data niet komen maar zijn jullie wel geïnteresseerd in door backtobasic georganiseerde avondjes kunnen jullie ook lid worden van onze community dan krijgen jullie steeds de aankondigingen.
Ook jullie wensen voor een bepaald thema horen wij graag.
Voor single dames die wel een uitgaanspartner willen voor een backtobasic stellen avond hebben we een aantal heren die jullie graag mee zouden willen nemen, daar kunnen jullie ons om vragen… we plakken niet zomaar een heer aan je maar eentje die door ons gevalideerd is en tevens een duidelijk profiel heeft met gezichtsfoto’s.. je kiest dus zelf zonder je eerst bekend hoeven te maken, pas als het profiel en plaatje je aanstaat zullen wij de stud benaderen met de vraag of hij zin en tijd heeft in een feestje…
Single mannen jullie kunnen je nooit zomaar op een partylijst van ons zetten ook op feestjes waar jullie welkom zijn doseren we het. Jullie kunnen wel lid worden van de community als er een speciaal feestje is weten we jullie te vinden… onze girls en stellen kunnen jullie ook zelf uitnodigen..
Liefs backtobasic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *