All-in Amsterdam

Wanneer

19/12/2020 - 20/12/2020    
20:00 - 03:00

Waar

Club Paradise
Schaafstraat 26 A, Amsterdam

Evenement type

Het fundamentele probleem is anonimiteit en intimiteit. Goede solide maar sexy dansbare muziek, wat al de ‘secret Underground-sound’ wordt genoemd. Sexy en laagdrempelige DRESSCODE (link) !! De juiste, verzorgde, knappe, ruimdenkende (Swingers/) bezoekers zorgen voor de rest ! Dance-Chill-Meet ❤❤❤

​We geven ook geen feest, maar een (erotische) ERVARING

Voor het publiek dat niet wil en kan kiezen tussen een erotisch feest, een kinky / thema feestje of een paren club … ons concept is UNIEK !!!

Wij hebben al dit alles onder 1 dak  …. met alle vergunningen om je VRIJ TE VOELEN

Waardoor wij een grote aantrekkingskracht hebben voor (beginnende) Swingers ❤️


ALL-IN AMSTERDAM:

kenmerkt zich door het ALL-IN concept waarbij je een Ticket voor ons event moet kopen

en aan de deur i.p.v. muntjes €34,95 voor onbeperkt alle PREMIUM drank, eten, locker, sauna, zwembad  en parkeren is inbegrepen.

Meer LINGERIE gericht.

De intimiteit (250 bezoekers) van de club, die wij zelf totaal verbouwen voor het intieme Tantra Underground gevoel in de donkere main area met danspalen en zithoekjes. waar het tease en please kan beginnen op de ultieme sexy beats van de beste nederlandse Dj’s op door ons geplaatste zuiverste geluidsapparatuur.

Omdat deze locatie een parenclub is, bevinden beneden en op de 1e verdieping, vele verschillende (afsluitbare) playrooms en sling, om in alle luxe het tease voort te zetten. Ook beschikt deze club over luxe sauna’s  en prachtig zwembad. Op de 2e verdieping zijn er zelfs 2 Darkrooms en een Dakterras. DE ultieme Undergound beleving ?

Tevens hebben wij een prachtige Host “Audrey” die rondloopt bij de privé ruimtes, om ongewenste intimiteit te voorkomen en op te lossen !!

Lockers en de ruimte waar deze bevinden is vaak een drama, NIET bij ons !!

Na de intree is een luxe lockerruimte aanwezig met grote lockers en voldoende ruimte om je om te kleden met aparte bankjes.

Je kan met casual kleding naar binnen en gelijk omkleden, dus niet pas om 23:00 maar vanaf het begin, zodat de flow niet onderbroken wordt.

Ook is er een luxe rook area afgescheiden van de main met een glazenwand waar de muziek is doorgekoppeld om toch in de sfeer te blijven. Bij de ingang bevind zich een leuke kleding winkel voor lingerie mannen/vrouwen, massage olie ed…

Entree zonder ALL-IN ??:

Dit wordt ons soms gevraagd….

Dit evenement wordt gehouden in de meest luxe parenclub vd wereld zoals eerder genoemd  met afsluitbare privé kamers, sauna, zwembad enz., premium drank, fingerfood, locker, parkeren…. All-in is een vast gegeven zoals je bij de oa fun/fata/partyplayers ook niet zonder all-in naar binnen mag.

Specifiek op ons maandelijks event, wordt er veel geïnvesteerd om de club om te bouwen naar onze norm en trekken, via veel platvormen, enorm veel leuke verzorgde bezoekers aan. Bij thema feesten als little sins/caviar/so.x/ betaal je al 65 pp. Zonder drank….

Wij zijn een thema organisatie met oa dit All-In concept, maandelijks in deze unieke club, waarbij onze strenge regels (geen mannen alleen) en tot einde event, druk met bezoekers.

Ons excuus voor het lange verhaal, maar is belangrijk dat onze bezoekers onze positie weten en niet voor niks dat we iedere maand uitverkocht zijn  ?

GEDRAGSREGELS 

“Secret Underground” bevordert tolerantie, dus behandel iedereen met respect en wees vriendelijk voor andere mensen. Toestemming is de sleutel.

“Secret Underground” biedt een omgeving die de verkenning van iemands

seksualiteit aanmoedigt, maar er zijn ook strikte gedragscodes. Het is ten strengste verboden om iemand zonder toestemming of enige vorm van intimidatie aan te raken.

Over het algemeen zijn erotische clubs de veiligste, vriendelijkste en meest ontspannen clubomgevingen. Dit zijn plaatsen waar mannen, en vooral vrouwen, zich kunnen verkleden en zichzelf kunnen zijn zonder bang te hoeven zijn voor enige vorm van intimidatie.

Wij hanteren dan ook een ZERO TOLERANCE beleid, zodra wij klachten krijgen, dat deze persoon geen respect heeft getoond, tijdens ons event, wordt dan ook direct de toegang ontzegt.

GEEN MANNEN ALLEEN ! 

In aanvulling op bovenstaande, maken wij een uitzondering voor max 5 single mannen omdat er ook stellen zijn die het leuk vinden een extra man erbij te hebben.

Wij maken een foto van de legitimatie, bij ongewenst gedrag gaat de legitimatie op de zwarte lijst en wordt de toegang voor altijd ontzegt !!

Hierbij hebben wij ook de medewerking van onze bezoekers nodig, om dit bij de crew te melden, zodat wij actie kunnen ondernemen. En niet achteraf klagen in de media…..