3 redenen voor een goede Datingsite voor stellen

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Er zijn verschillende datingsites op het internet te vinden. De ene site is meer gericht op sociaal contact, de andere is meer gericht op het vinden van een vaste relatie. Dit zijn nou niet echt de datingsites waar je swingers zult vinden…

We hebben zelf op verschillende (nederlandse) datingsites gestaan maar het blijft toch gerotzooi met fakers of mensen die er echt niet uitzien. Daarom heb ik recentelijk een artikel geschreven over het verschil tussen ‘gratis’ sites en een oldskool datingsite.

Onze nummer 1 is toch Swingers Dating Club (SDC)

Je kunt sdc een tijdje gratis uitproberen, het is een leuke site waar oa validaties uitgedeeld kunnen worden als je een succesvolle date hebt gehad met een man/vrouw/stel. Een validatie betekent dat diegene dus geen faker is, erg handig!

Je kunt niet overal in zonder betalend lid te zijn, maar dat is om de privacy van de huidige swingers te beschermen.

SDC 20 dagen op proef via onze kortingscode
Voor SDC is er een kortingscode waarmee je 20 dagen lang een proefabonnement kunt krijgen. Je krijgt beperkte functionaliteit maar genoeg om een beeld te kunnen krijgen hoe de site er van binnen uit ziet. Deze promocode is 25205. Meestal hebben ze in de decembermaand een actie dat je een eeuwigdurend “lifetime” lidmaatschap kunt afsluiten voor een eenmalige vaste prijs. Dat hebben wij ook gedaan, enkele jaren geleden. Het is een hoop geld ineens maar het is uiteindelijk veel goedkoper dan jaarlijks terugkerend betalen. **update- We hebben vernomen dat een mailtje naar de helpdesk van sdc wonderen doet als je een lifetime verzoekt! Grijp je kans-**.

Veel dateplezier!

Ray

Schrijf een nieuw bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Geen Dating, hiervoor kunt u bij SDC terecht. Klik op onze banners voor een kosteloos proefabonnement.
630 berichten.
jordy uit zwolle schreef op 3 november 2019 om 19:45:
wij waren is gister ook weer eens na lange tijd. we hebben ons echt kapot geergerd aan de onbehoorlijke houding en gedragingen van de allochtone mannen. ze accepteren geen nee als antwoord, en worden soms zelfs agressief echt zonde, want het is een prachtig swingers oord
Eric uit Boxmeer schreef op 3 november 2019 om 19:26:
Ook wij waren er gisterenavond. Besloten dat het de laatste keer is. Veel, heel veel, single mannen. Wij gaan juist op gemengde dagen maar dit was niet goed. Heel opdringerige allochtone mannen met name. De discussie over die ghb-gast kregen wij ook mee. Hebben hem niet zien liggen gelukkig. Azzurra moet inzien dat ze bij een bepaald aantal bezoekers de club voor single mannen moeten sluiten. Het is te klein voor het aantal mensen wat er zaterdag was. Mijn vriendin voelde zich een prooidier. Geen Azzurra meer voor ons.
l uit e schreef op 3 november 2019 om 19:10:
Wat zijn jullie ervaringen met streamworks in Arnhem... we overwegen daar naar toe te gaan maar twijfelen... xxx
StelZHGLD uit Rotterdam schreef op 3 november 2019 om 15:16:
Nog ruim een maand en dan verhuizen wij, stel van 48 en 41 jaar oud, volslank en verzorgd, van een appartement naar een normaal huis. Dus nog 1,5 maand de kans om mooie herinneringen te maken... Wat wij zoeken is een volslanke bi dame of een stel waarvan de dame volslank is, voor trio en/of volledige PR. Reacties via kik ( stelzhgld ) mogelijk, maar als er alleen hoi staat, zullen we niet reageren. Dus zien graag leuke reacties tegemoet en wie weet genieten we snel met en van elkaar
Guus uit Goricnhem schreef op 3 november 2019 om 07:40:
Gisteren in Azzurra maar weer eens gebleken hoe inconsequent de huisregels met name op het gebied van drugsbeleid worden nageleefd. Een van de gasten heeft 4 uur bewusteloos gelegen door GHB. Het management vond de reputatie van de zaak echter belangrijker dan het leven van een van de gasten en heeft aldus geen hulp van buitenaf ingeroepen. De man kwam gelukkig uiteindelijk weer bij kennis en liep gewoon weer vrolijk rond. Lees de huisregels t.a.v. drugs er nog eens op na en merk op hoe hypocriet hiermee wordt omgegaan.
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Heel heftig!
Blondstel schreef op 2 november 2019 om 22:33:
Damian, Zaterdag as zijn wij aanwezig tussen 12 en 16 uur en laat graag mijn mooie blonde vriendin door jongemannen.
Adje68 uit Net onder Nijmegen schreef op 2 november 2019 om 22:06:
Hoi Pat en Natas, lijkt ons leuk om eens met jullie te daten. Zin om via kik elkaar te leren kennen?
Theo uit Zevenaar schreef op 2 november 2019 om 18:54:
Ik had afgelopen donderdag, 30 oktober, een heel fijn contact met Bart en Anouk uit Utrecht. Ik zou graag in contact met hen komen en hoop dat dit wederzijds is. Indien jullie dit bericht leen mogen jullie het telefoonnummer van Winny bij het management opvragen en ons bellen! Ik hoop dat het gaat lukken. Groetjes van Theo & Winny.
Patrick uit Doetinchem schreef op 2 november 2019 om 15:13:
Zijn er nog mensen die vanavond naar Azurra in Beuningen gaan? Groet Pat en Natas
Eric en Ineke uit Doetinchem schreef op 2 november 2019 om 08:33:
Hoihoi,wij komen regelmatig op de stellendag,en zouden daarnaast via deze weg graag nieuwe stellen willen leren kennen. KiK: Eric22juni
Damian uit Nijmegen schreef op 2 november 2019 om 03:55:
Hee! Volgende week zaterdag gaan wij (drie mannen van begin 20 voor het eerst naar Azzura) wie wil ons daar ontmoeten en wat kunnen wij verwachten?
Henk en Els uit Amsterdam schreef op 1 november 2019 om 18:01:
We snappen jullie opmerkingen. Het is natuurlijk ook persoonlijk wat je leuk vindt in een club. Zo geven wij meer de voorkeur aan een man erbij dan met een stel erbij. Het is overigens niet zo dat je verplicht met iemand iets te doen. Het staat wat ongelukkig omschreven op hun site, maar in de club is die sfeer er helemaal niet. Wij zijn ook al vele malen met plezier in Azzurra geweest, maar eerlijk gezegd gedragen de mannen zich in club Amai veel respect voller wat wel veel relaxter is. Ze zijn daar juist helemaal niet opdringerig. We wilden graag onze ervaring delen zodat anderen daar ook van kunnen profiteren.
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Het staat er zowat met hoofdletters, dus ongelukkig is een understatement. Heel raar vind ik het.
Henk en Els uit Amsterdam schreef op 31 oktober 2019 om 18:41:
Een tipje voor iedereen die een actieve club zoekt, waar de single heren zich niet meteen boven op je storten als je in een open ruimte ligt, probeer dan eens club Amai net over de grens in België. Ze laten het aantal single heren toe op basis van het aantal stellen en handhaven streng ongewenst gedrag. Wij sexen graag met een man of meerdere erbij maar wel respectvol. Dat vinden we in deze club prima in orde. Het is er ook heel netjes met veel leuke speelruimtes. Zeker eens het proberen waard.
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Bij club Showboat of Partyplayers word je ook niet besprongen. Toch ben ik er geen fan van, mannen in een club. Starende nietszeggende zombies die met hun hand in de broek zitten. Brrrr horrible! Overigens is stel-man contact daar zo ongeveer verplicht bij Amai. Dat bepalen we ook liever zelf.
Dave en Anna uit Heerenveen schreef op 28 oktober 2019 om 19:25:
Wij geil stel 53 jr uit Heerenveen gaan zaterdagmiddag/avond naar Azzurra. Beiden bi schierig en enige ervaring. Welke leuke bi vrouw of stel komen we tegen. K.k is duikie1.
Wouter uit Eindhoven schreef op 28 oktober 2019 om 11:45:
Afgelopen zaterdag naar Azzurra geweest. Reuze gezellig vooral in de avond. Een stel had een doos geurtjes bij zich voor het opgieten, heerlijk. Avonds met 30 man buiten zitten onder de heaters, lekker kletsen en lol hebben. Binnen was het druk met stellen die zich vermaakte met bubbelen, liggen en stomen. Voor mij zelf vond ik het moeilijk om aansluiting te vinden. Miste een vrouw om me heen om samen te genieten van al dat alles wat Azzurra te bieden heeft. Daarom een oproepje aan een spontane vrouw om samen op een zaterdag naar Azzurra te gaan. Ben geen sociaal media figuur, houdt nog bij een mail adres. Mail me wouterjansen567@outlook.com Fijn als je contact met me wil opnemen. Hartelijke groet Wouter.
Patrick uit Doetinchem schreef op 26 oktober 2019 om 16:47:
Wij zijn een stel van midden 40 en zijn toch wel erg nieuwsgierig geworden naar de zaterdagavond bij Azurra. Hoe is de verhouding mannen/vrouwen/stellen?
Admin-antwoord door: Ray en Anita
verhouding mannen/vrouwen/stellen is 50/5/45
Bigeilrdam uit Rotterdam schreef op 26 oktober 2019 om 09:17:
Hoi Jimmy/Claudia en Blondstel misschien via Kik bigeilrdam contact leggen voor afspraak in sauna met ons ?
Bigeilrdam uit Rotterdam schreef op 26 oktober 2019 om 09:10:
Hier een spontaan vrolijk slank spannend stel (wij daten beide ook apart)van eind 40 gaan ook regelmatig naar de erotische sauna azzurra of naar de lovely girls avond in parenclub Mystique ( 13 December weer). Zijn er ook nog ondeugende dames stelletjes of gelegenheidstelletjes die doordeweeks overdags of op vrijdagavond willen daten? Voor meer info Kik Bigeilrdam
Hansie schreef op 25 oktober 2019 om 08:35:
Hé hallo, morgenavond (26 oktober dus) zijn wij in Amsterdam. Wie weet er een leuke tent waar ook nog eens erotische dingen worden uitgespookt? Roep maar, misschien kunnen we elkaar treffen ... 😉
R&Y schreef op 24 oktober 2019 om 19:10:
Vraagje, is deze site samenswingen.nl van Azzurra? Ik zie in het gastenboek vrijwel alleen maar die naam staan? En bv. niet de naam van iets anders ? Goed bedoeld hoor, maar viel ons dus op 😉
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Samenswingen heeft geen relatie met clubs of sauna's. Het is toeval.

1 Response

  1. Yuppers schreef:

    Voor de mensen die nabij de Duitse grens wonen is wellicht joyclub.de ook interessant.
    Vrijwel alle Duitse clubs zijn er bij aangesloten en aanmelden bij een club via joyclub.de kan een leuke korting opleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.