Verslag Swingersclub Ultimate Dream door Roos en Mich

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!
Surinaamse euro’s …. Ons eerste bezoek aan Swingersclub Ultimate Dream …. Vrijdagavond besluiten we op het laatste moment om deze club met een bezoekje te vereren. Er staat een “milf” feestje op de planning en wij zijn wel benieuwd hoe het er op zo’n feestje aan toe gaat? Iets over achten arriveren we in Beek en Donk en op de parkeerplaats voor het kale pand staat al een aantal auto’s hetgeen ons doet vermoeden dat we in elk geval niet de eersten zijn. Meestal proberen we niet direct bij opening van een club aanwezig te zijn. Meestal is het dan toch zo dat er nog weinig bezoekers zijn en wij vinden het wel leuk om direct bij binnenkomst een aantal mensen te treffen om daarmee een praatje aan te kunnen gaan. We lopen de entree binnen en worden hartelijk welkom geheten door de baliemedewerker. Hij vraagt ons of we onszelf hebben aangemeld via de site? Nee, wel hebben we via SDC laten weten dat we komen en staan we op de gastenlijst, maar helaas dat is niet voldoende om “gratis” binnen te komen, jammer! Er is inderdaad melding gemaakt dat de eerste tien (actieve) stellen geen entree hoeven te voldoen en daar wil men zich blijkbaar ook aan houden maar ondanks dat we zeker niet het tiende of latere stel zijn dat binnenkomt komen we hier niet voor in aanmerking blijkbaar ….
Er wordt ons een rondleiding aangeboden aangezien we nog niet eerder in deze club zijn geweest maar die slaan we vriendelijk af. Wij vinden het veel leuker zelf rustig rond te lopen en te kijken wat er waar te beleven valt. Hierbij schuwen we ons niet om een enkele gesloten deur te openen dus wij vermaken ons wel, haha. Vanuit de ontvangstruimte lopen we via een gangetje naar de nette kleedruimte met daarin voldoende grote lockers om onze kostbaarheden achter te laten. We krijgen bij binnenkomst een soort van armbandje met daarop ons lockernummer en een sleutel voor de locker. De sleutel mogen we afgeven achter de balie, fijn dan loop je daar ook niet heel de avond mee rond.
In de kleedruimte treffen we een aantal andere gasten en het valt ons op dat die nog geheel gekleed de ruimte weer verlaten. Wij doen dat dus ook maar even en zoeken ons een weg richting de bar voorzien van onze rokertjes om eerst maar even iets te drinken en een rokertje op te steken. Vanuit de kleedruimte lopen we door een mooie grote ruimte met hierin een drietal bedden omringd door mooie lounge banken en een aantal bdsm attributen. Aan de andere kant van deze ruimte vinden we de centrale ruimte met hierin een aantal zitbanken tafels, statafels, dansvloer, een prominent aanwezige sling en de bar.
Aan de bar bestellen we bij de barvrouw wat te drinken. Heel leuke meid die het geweldig voor elkaar heeft en ons heel de avond in haar eentje prima weet te voorzien van diverse drankjes en een vriendelijke gezicht …. De bar is naar onze ervaringen uit andere clubs zeker niet de gezelligste maar ze schenken er goede drank en de bediening is prima. Met onze drankjes en rokertjes lopen we langs de dansvloer en een toiletruimte door een gangetje naar achteren waar we een statafel treffen met hierop een aantal asbakken. Hmm, oke dat wordt weer een avondje peuken wegwerken en vlot verder want voor de gezelligheid ga je hier niet heel lang staan. Ter hoogte van de “rokersruimte” zit ook een nooddeur tevens deur naar de buitentuin. Helaas is het weer vandaag niet van dien aard dat we daar gebruik van maken maar we bekijken ons het geheel even en concluderen dat bij mooi weer je heerlijk kan genieten in deze tuin. Er staan diverse banken, een overdekte lounge ruimte, wat ligbedden en een zwembad hmmm jammer dat het niet een graad of 10 warmer is.
We drinken ons eerste drankje onder het genot van een tweetal rokertjes en komen in gesprek met één van de gasten. De lange slanke man, vandaag niet in Hema ondergoed, heeft een leuke vlotte babbel en we beginnen onze avond in elk geval gezellig. De rokersruimte is er zoals gezegd niet ene om heel lang te vertoeven dus lopen we terug naar de bar waar Roos zichzelf nog een drankje bestelt en ik even opzoek ga naar het restaurant deel om daar een kop koffie te scoren. Terug aan de bar drinken we ze rustig op en praten wat met elkaar. Het wordt inmiddels zichtbaar drukker en de meeste gasten komen inmiddels in hun “feestkleding” uit de kleedruimte. Tijd voor ons om onszelf dus ook maar eens iets luchtiger te maken …. Vanuit de kleedruimte lopen we terug richting de entree om nu linksaf een gang in te lopen die langs aan weerszijden diverse ingangen bied naar diverse kamers, douche ruimte en restaurant aan de achterzijde te eindigen in een ruimte met een tweetal heerlijke (stille) jacuzzi’s.
Wij besluiten onszelf te verwennen in één van de jacuzzi’s. We ontdoen ons van de schaarse kledingstukken die we nog aanhebben en nemen plaats in de jacuzzi. De ruimte is voorzien van heel sfeervol fotobehang en je waant jezelf in een andere omgeving. In de jacuzzi krijgen we gezelschap van een jongere en oudere man. Er ontstaat een heel leuk en spontaan gesprek en hierin bespreken we o.a. het werk dat de jongeman doet en dat er nog wel eens met Surinaamse euro’s wordt betaald in zijn tak van sport hetgeen hem prima past want die kan die op dit soort avonden goed besteden. Als we bijna drie kwartier later het bad verlaten lopen we langs het grote bed in dezelfde ruimte naar de doucheruimte om ons even af te spoelen. Achter deze ruimte bevind zich nog een ruimte met hierin een mooi groot bed waar zich ongetwijfeld al menig feestje heeft voltrokken …. Wij gaan eerst nog maar even langs de kluis voor onze rokertjes en langs de bar voor een drankje. Tijdens het verblijf in de rokersruimte komen we in gesprek met onder andere een leuk stel. Hij Dom en zij Sub en ze beoefenen deze tak van sport al een flink aantal jaren.
Roos vindt dat leuk en is nog volop aan het experimenteren met bdsm dus die laat zich op allerlei gebied rustig bijpraten. De dame heeft inmiddels een flink aantal piercings waaronder een vijftal piercings in haar schaamlippen waar er nog een bij moet komen blijkbaar.
De Dom is zeer creatief en bekend ook hiermee en kan ons een hoop vertellen over waar wel en vooral waar niet deze piercings te moeten zetten. Zo praten en roken we er lustig op los als we onszelf maar weer eens bij de feestende meute mengen. We lopen rustig een rondje door de lange gang langs de diverse ruimtes en zien dat er her en der al wat actie is. Wij genieten daar altijd heerlijk van en bekijken het van gepaste afstand. Iedere ruimte is net iets anders ingedeeld maar alle ruimtes zijn netjes en sfeervol ingericht. Op de terugweg richting de bar nemen we even plaats op de ruime loungebank die er staat bij de drie bedden. De dame die bij de man van het “Hema ondergoed” is laat zich hier door diverse heren lekker verwennen en verwent op haar beurt de diverse mannen. Wij aanschouwen het ons en genieten van de mooie vormen die deze vrouw heeft. Helaas is ons al medegedeeld dat de dame vandaag er alleen is voor de alleen gaande mannen die het feestje bezoeken en heeft ze als doel gesteld minstens vijftien mannen te bedienen ….
Van één van de medewerkers hebben we al vernomen dat er naast de 27 stellen die er binnen zijn ook 25 alleen gaande heren zijn en een vijftal alleen gaande dames, dus animo is er voldoende lijkt ons … Wij genieten van het mooie spel dat zich voor onze ogen voltrekt en drinken er nog eentje op. Naast de drie bedden is voor de gelegenheid een masseertafel geplaatst. De masseur is voor het eerst beroepshalve in deze club en wil vanavond kijken of het een aanvulling kan zijn om zijn diensten met grotere regelmaat aan te bieden. Het aanbod om te masseren valt kennelijk prima in de smaak en zoals we aan het einde van de avond vernemen heeft hij al met al 17 mensen mogen masseren waarbij hij er naar eigen zeggen ook nog drie met een happy ending heeft mogen afsluiten …. Wat een top job!
Wij hebben inmiddels een beetje trek gekregen en nemen een kijkje in het restaurant. We zijn overduidelijk niet de enigen die er zo over gedacht hebben maar er is nog voldoende lekkers om van te genieten. We nemen van veel een beetje en laten het ons prima smaken. Keuken goedgekeurd! Na een hapje is het altijd heerlijk roken dus via de bar met een drankje naar de rokersruimte waar we weer even heerlijk genieten. Ondanks dat wij de ruimte niet heel uitnodigend vinden vermaken we ons er continu weer prima. De overige gasten zijn gezellig en hebben allemaal blijkbaar allemaal ook wel zin in een leuk gesprek en zo kletsen we er dus vrolijk op los en staan we eigenlijk langer dan op voorhand verwacht telkens weer in deze ruimte. Na het roken toch nog maar weer eens een rondje door en langs de diverse kamers. Het is overal gezellig druk en de “milfs” hebben het er maar druk mee om iedereen het naar het zin te maken.
Wij belanden uiteindelijk bij gebrek aan bedruimte op de loungebank nabij de centrale ruimte. Er zijn een tweetal dames nog altijd druk op de drie matrassen voor ons en ook aan het kruis is er actie. Op de bank links en rechts naast ons wordt er ook stevig geflikflooid en ook wij kunnen inmiddels niet meer van elkaar afblijven. Ik begin Roos een beetje te pesten door met haar tepels te spelen hetgeen zoals normaal niet ongemerkt gaat. Roos zucht kreunt en kronkelt alweer heerlijk naast me en ook zij vind het nu tijd worden mij te verwennen. Ze komt op haar knietjes voor me zitten en geeft me een heerlijke pijpbeurt die eindigt in een heerlijk orgasme diep in haar keeltje, foei wat ben je toch een vreselijk geil wijf! Geen tijd van bijkomen, Roos komt weer naast me liggen en nu is het tijd om even te voelen welk effect haar eigen bezigheden op haar natheid hebben gehad? Tja, zeiknat, haha. Binnen enkele seconden laat ik haar voor het eerst squirten vanavond. Naast haar zit inmiddels al een tijdje onze jonge bekende uit de jacuzzi en ik geef Roos het sein dat het tijd wordt om hem in ons spel te betrekken.
Dat laat ze zichzelf geen twee keer zeggen en ze neemt vlot de pik van haar buurman in haar handen om deze daarna gulzig af te zuigen. Nu wordt het toch wat krapjes op de bank met z’n drieën en dus besluiten we opzoek te gaan naar een matrasje. Het spuitfestijn kan beginnen … In één van de ruimtes liggen een zestal matrassen gesplitst door een smalle tussenwand. Heel leuk zo kan je elkaar in elk geval goed horen en als je iets omhoog komt kan je ook nog even lekker meekijken bij de buren, haha. Onze partner in crime heeft echter andere taken. Roos leg ik zo neer dat hij haar eerst eens heerlijk kan likken. Dit blijkt hij alles behalve vervelend te vinden en zo wordt Roos naar menig hoogtepunt gelikt door Lassie … Als hij klaar is met likken vind ook hij het tijd even van de pijpkunsten van de blonde schone te genieten en zo komt het dat Roos zijn genotsknots diep in haar keeltje geduwd krijgt. Dan is het toch echt tijd voor het betere neukwerk. Roos gaat eerst even heerlijk op haar rug liggen en geeft zichzelf over aan de geneugten van het leven …. Dan vind haar partner het tijd worden om de rollen even om te draaien en dus komt onze amazone in actie. Roos bereid haar jonge knul en hij moet zichtbaar moeite doen zijn kruid niet te verschieten, haha. Dan vind ik het welletjes en geef ik Roos aan dat ze op haar knietjes mag plaatsnemen zodat haar jonge god even los kan gaan op zijn tempo. Met ons drieën genieten we zo volop van elkaar en de buren. Als haar jonge god dan eindelijk zijn kruid verschoten heeft en Roos ook eigenlijk wil bijkomen neem ik haar te grazen. Naast ons heb ik de geluiden van het squirten van één van onze buurvrouwen al diverse keren vernomen en nu is het de beurt aan Roos. Haar jonge god heeft wel zijn werk gedaan en haar heerlijk opgegeild maar het was duidelijk nog niet helemaal af …. Ik duw Roos achterover op het bed en met twee vingers en vereende krachten breng ik haar tot één twee drie vier …. geen idee hoeveel maar veel spuitende orgasmes waarbij alles en iedereen in onze buurt gevraagd of ongevraagd meegeniet.
Roos is nu echt voldaan ik laat even bijkomen en we praten met elkaar nog even wat na. Inmiddels is het al half twee en de sluitingstijd was eigenlijk één uur vannacht …. Snel een douche en kijken of we nog iets te drinken kunnen scoren zodat we met een drankje en een rokertje even kunnen bijkomen verder. Ook dit bleek geen enkel punt en zo hebben we met een paar van de laatste aanwezigen nog even verder gekletst. Tijd om om te kleden en naar huis te gaan. Voor ons voelde het als een “thuiswedstrijd” want daar waar we regelmatig twee uur of langer zelfs mogen sturen nog is het vandaag slechts een uurtje en iets meer dan 100 kilometer. Tja, we waren als één van de eersten maar gingen als bijna de laatsten naar huis. Swingersclub Ultimate Dream, een heel mooie nette accommodatie waar het personeel vrolijk en vriendelijk is. Het is ons bijzonder opgevallen hoe vaak er tussendoor de moeite werd genomen om de diverse matrassen en ruimtes even vlot te verschonen. Alle ruimtes zijn strak ingericht. De rookruimte zou wat ons betreft een paar krukken of misschien zelfs een klein bankje mogen hebben, maar goed het was er desondanks erg ge(il)zellig ….
Helaas zal dit voorlopig wel ons laatste verslag zijn waarin we onze kruistocht door het land naar de diverse parenclubs, erotische sauna’s en erotische cinema’s omschrijven. Als alles naar wens verloopt hopen wij hier in de loop van oktober weer een vervolg aan te kunnen geven.
Tot die tijd bedanken we een ieder waar we al positieve reacties van hebben mogen vernemen voor het lezen van onze verslagen.
Groetjes en tot snel, Roos & Mich
KIK wijstel9774
Hoi Roos en Mich, onwijs bedankt voor al jullie geile en grappige bijdagen. We hopen snel weer van jullie te horen.
xxx
Ray en Anita
Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

You may also like...

1 Response

 1. M & C schreef:

  Starters hier. Op advies van Ray en Anita begonnen bij een club voor stellen. Ultimate Dream had afgelopen zaterdag zo’n avond, Caribbean Party.

  Bij binnenkomst een tour gevraagd omdat het de allereerste keer was. “Allereerste keer hier?” “Eh, nee, allereerste keer swingen.” Bleek de eigenaar te zijn. Hij nam uitgebreid de tijd.

  De locatie is modern, schoon en heeft een uitgebreid buffet. Stellenavond dus geen jagende mannetjes. Overal condooms, handdoeken en tissues beschikbaar en alle gasten hielden zich keurig aan de regel “niet denken dat je moeder de rommel wel opruimt”.

  Erg druk was het niet (had waarschijnlijk met de storm te maken), er waren circa 12 stellen van midden 20 tot midden 60 in alle soorten en maten. Contact maken is makkelijk. Leuk om te merken dat mijn vrouw tot drie keer toe door andere vrouwen benaderd werd. Omdat we hebben afgesproken de eerste keren niets met anderen te doen moest ze ze (helaas) afwijzen. Nog even geduld, dames.

  De stellen waren erg op elkaar gericht. Misschien hebben we het gemist maar uitwisseling, trio of kwartet hebben we niet gezien.
  Het was dus meer een avond erotisch uitgaan dan swingen. Een stel waarmee we in gesprek raakten vertelde ons van hun slechte ervaring in een Haagse club waar ook single mannen waren toegestaan. Hier in UD was de sfeer naar hun mening respectvoller. Hoe dan ook, een aanrader. En de buren hebben een heerlijk restaurant, Eeterij Uniek.

  Al met al een prima club om van start te gaan, aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.