Verslag Showboat Zaandijk door Roos en Mich

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Als een vis in het water …. Ons eerste bezoek aan de Showboat in Zaandijk. Om kwart over negen komen we aanrijden in Zaandijk. De boot ligt er verlaten bij, er zwemmen een paar eenden langs de oever en er staan slechts een aantal auto’s geparkeerd. Wij roken eerst even rustig een sigaretje alvorens we na de voor ons wederom lange reis naar binnen gaan.

We worden binnengelaten door een nette man en worden door de balie medewerker hartelijk welkom geheten. Een korte uitleg volgt en er wordt enthousiast gereageerd op ons eerste bezoek. We rekenen de entree af en lopen direct door naar de kleedruimte in het onderdek. Wij kleden ons direct om in onze party kledij en lopen daarna voorzien van onze rokertjes terug naar boven om aan de mooie sfeervolle bar ons eerste maar zeker niet laatste drankje van de avond te bestellen. De heerlijke maar ook aardige barvrouw voorziet ons van een drankje welke we aan de bar nuttigen. Het tweede drankje dat we bestellen nemen we mee naar de rookruimte tegenover de dansvloer.

Hier raken we gezellig in gesprek met de overige aanwezigen. Heerlijk om zo met elkaar samen te kunnen zijn, alsof je elkaar al jaren kent. We roken er een paar en langzamerhand zien we dat het lekker volloopt inmiddels. Gezellig! Nadat we zo even gezeten hebben lopen we de rookruimte uit en zien we Ray en Anita. We wisten van elkaar dat we er vanavond zouden zijn en we maken kennis met dit leuke spontane stel. Samen kletsen we ronduit over onder andere deze site, het ontstaan ervan en de doelstelling waarmee die in de lucht is gebracht. Leuk om dit van de “site owners” te vernemen. Wij zijn natuurlijk al een tijdje erg enthousiast over de site en we zullen proberen bij te dragen aan de 2000 hits op een dag ….

Inmiddels is het bijna elf uur als ook Ray en Anita besluiten zich om te kleden. Voor ons het moment om eens een rondje door de mooie locatie te maken. Zoals gezegd bij binnenkomst loop je tegen een kleine balie aan, direct rechts naar benedendeks vind je de kleedruimte, BDSM ruimte met meer dan genoeg attributen om jezelf ruimschoots te vermaken, een ruimte waar de dames (en heren) zich kunnen poetsen en schrobben, de natte ruimte met een mooie douche, stoomcabine, sauna, whirlpool en een verkoopruimte voor o.a. lekkere snoepjes en leuke setjes … Dan verder naar achter diverse wel en niet afsluitbare ruimtes met mooie ruime bedden waar helaas op dit moment nog weinig actie plaatsvindt, maar dit veranderde gelukkig later die avond nog wel, haha.

Via de trap aan de achterzijde van de boot terug naar boven. Hier lopen we tegen een tweede rokersruimte aan, leuk we vonden de eerste ruimte al wat krap maar zo blijkt dat er genoeg ruimte is voor meerdere rokers. Het leuke van deze ruimte is gelijk dat je hier minder last hebt van de muziek die op de dansvloer ten gehore wordt gebracht waardoor een gesprek nog makkelijker gevoerd kan worden. Wij halen onze rokertjes dus nog maar een keer op en bestellen nog een drankje waarna we er rustig plaatsnemen en samen met de andere aanwezigen wederom heerlijk in gesprek raken over van alles en nog wat. Nadat we weer een tijdje hebben gezeten maken we ons rondje door de boot op het bovendek af. Vanuit de rookruimte loop je links en rechts langs diverse zithoeken, allen erg comfortabel en sfeervol ingericht.

Als we langs het buffet lopen, wat er overigens prima bijstaat en zeer goed bijgehouden en gecontroleerd wordt door de scheepskok nemen we onszelf ook een hapje. We bestellen nog een drankje en zo wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht. Na de heerlijke versnapering tijd voor een rokertje, dat blijven de lekkerste op de dag, en nog maar een drankje. In de rookruimte is het nog altijd gezellig en we zitten zo weer even met wildvreemden te kletsen alsof het normaal is. Nu even tijd voor ontspanning of toch juist spanning … Lekker dansen op de heerlijke goed afgewisselde muziek op de dansvloer. Roos laat haar heupen heerlijk bewegen en weet mij dan altijd weer lekker te maken, haha. Zo dansen we er een tijdje op los. Dansen geeft dorst dus tijd voor een drankje. Middernacht is inmiddels al even geleden dus we besluiten nog een rondje benedendeks te maken. Het is er nog wel rustig maar er gebeurt al meer dan de keer ervoor. Wij genieten samen even van het spel van diverse spelers en spelen samen even rustig mee. Tja voor de vaste lezers van onze verhalen, wij vinden het heerlijk om de diverse clubs te bezoeken en onze bevindingen ervan aan het net toe te vertrouwen. Wij komen voor gezelligheid en soms leidt dat tot gezelligheid met andere personen maar soms ook niet.

Vandaag was zo’n dag waarbij we in de middag al een heel druk en geilzellig bezoek hadden gebracht aan de EC in Amersfoort, de druk was dus al aardig van de ketel, haha. We hebben ons prima vermaakt op de boot maar hebben ons redelijk ingehouden verder. Na nog weer wat gedronken te hebben en nog even gedanst te hebben besluiten wij dat het voor ons om drie uur tijd wordt om de thuisreis te aanvaarden. Het is inmiddels ook duidelijk rustiger geworden, maar wij willen ook niet afwachten hoe druk het om vijf uur nog is als de patrijspoorten sluiten ….

Onderweg naar huis besluit Roos nog even in te loggen op de chat van SDC. Hier treft ze vrijwel direct een oproep in Amsterdam, tja we komen erlangs haha. Vlot worden er gegevens uitgewisseld en blijken we daadwerkelijk aan de goede kant te zitten om vlot op de plek van bestemming te zijn. Tja, iets met bloed en waar het stromen kan ….. Na dit bliksembezoek … haha … op naar huis, waar we om twee uur in de middag wakker schrikken, oeps om drie uur bezoek, tja het normale leven gaat door … Showboat, wat ons betreft een pracht locatie met vriendelijk personeel en mooie ruimtes. Er valt op iedere club wel iets aan te merken, wij bekijken het ook vanaf het prijs/kwaliteit niveau en vinden dat daar niets aan mankeert. Zoals we later in gesprek met Ray en Anita lazen, “Showboat you rock” dit onderschrijven wij graag en we zullen, nadat we diverse andere clubs bezocht hebben, zeker nog eens terugkeren voor een leuke avond met alles erop en eraan …

Groetjes, Roos en Mich KIK: kabloemba

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.