Verslag parenclub Wilpenhof door Roos en Mich

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Voor alles een eerste keer … Ons eerste ervaring van parenclub Wilpenhof in Wilp in een review.

Ruim drie weken na een beste ingreep waarvan ik nog herstellende ben toch de stoute schoenen aangetrokken en na een heerlijke middag in Amersfoort bij de Erotic Cinema toch nog zin en energie om de dag iets langer te maken …. Vanuit Amersfoort rijden we eerst nog even naar de vestiging in Hilversum, we hebben recent nog een prijsje gewonnen met één van onze verslagen over een bezoekje aldaar. De prijs nemen we in ontvangst en dan besluiten we om een hapje te gaan eten. Eenmaal aan een heerlijke schnitzel en Roos aan de kipsaté (lekker kippetje van me) overleggen we hoe we de dag verder willen laten verlopen. We hadden eigenlijk een geplande date met een dame in Party Players in Lelystad maar helaas gooide de gezondheid van onze date roet in het feest … Aangezien we zelf al meermaals in Lelystad zijn geweest besluiten we na veel wikken en wegen dat we onze kans wagen in de Wilpenhof.

Eenmaal op de parkeerplaats aangekomen zijn we al blij verrast om ondanks het vroege tijdstip, het is amper half acht, al diverse auto’s te zien staan. Wij lopen via de rode loper, jaja vast speciaal voor ons neergelegd, naar de entree deur. We bellen netjes aan en hop naar buiten zwaait de deur, haha “gevaarlijke deur” roep ik tegen de uitbater die hem opent voor ons. We worden vriendelijk welkom geheten en hij merkt direct op dat we waarschijnlijk niet eerder hier geweest zijn. Dat klopt, voor alles een eerste keer toch. Vlot vertelt hij ons wat de entree prijs (50€ red.) voor vanavond is en toont ons de “kleedruimte”. We krijgen ieders een handdoek en hij vraagt ons of we nog verdere vragen hebben voor dit moment? Haha, nou nee, wij ontdekken graag zelf dus we zullen ons eerst maar eens omkleden en dan op onderzoek gaan.

De “kleedruimte” is niet veel meer dan een kamer waarin voldoende ruime kluizen staan. Het omkleden vergt zeker wanneer het er wat drukker is wat creativiteit, maar daarentegen maak je wel makkelijk contact. Roos trekt vanavond maar weer eens een leuk leren pakje aan dat met name op het gebied van haar borsten weinig tot de verbeelding overlaat … Zelf ga ik meestal in een “leuke” boxer, maar met de recente ingreep waaraan ik een aardige ritssluiting heb overgehouden trek ik voor deze keer er een shirt bij aan om niet teveel te choqueren. Na omgekleed te zijn lopen we eerst maar eens richting de bar. Vanuit de kleedruimte die schuin tegenover de entree zit met ernaast een kleine kamer met hier een massage tafel en daarnaast een wat grotere kamer met een lekker matras lopen we rechts door de gang en komen in de centrale ruimte met onder andere een nette bar, een klein buffet met oa Boerenkool en zuurkool, een loungehoek, de ingang naar de darkroom en dansvloer met danspaal.

Wij nemen plaats aan de bar en bestellen onze eerste drankjes van de avond. Wilpenhof is een ‘budgetclub’ dus we kunnen kiezen uit fris, wijn, bier of warme dranken. Het is gezellig druk aan de bar en we kletsen er met diverse van de aanwezigen gezellig op los. Na zelf 2 koppen koffie gedronken te hebben besluiten we even terug naar onze kluis te gaan en onze rokertjes op te halen alvorens we de rookruimte opzoeken. Vanuit de kleedruimte is het een halletje door waarbij we tegen een tweetal toiletruimtes aanlopen met daarnaast een natte ruimte waar men krap met z’n tweeën even kan douchen. Dan door een deur waardoor je normaliter waarschijnlijk de tuin in loopt. Er is een grote tent geplaatst waar je binnenloopt en hierin staat momenteel een tafel met stoelen en onder andere een jacuzzi. De jacuzzi is recent naar “binnen” verplaatst blijkbaar hetgeen niet helemaal volgens wens is verlopen. Gedurende onze aanwezigheid zorgt het ding er namelijk minstens drie keer voor dat alle elektriciteit uitvalt en we geregeld in een grote “darkroom” komen te zitten slechts verlicht door de aanwezige noodverlichting, haha. De uitbater baalt er zichtbaar van en besluit uiteindelijk de jacuzzi uit te zetten en af te dekken om te voorkomen dat het nog vaker mis gaat vanavond. Onder de tent staan diverse zitjes en gelukkig ook twee goede terras verwarmers waardoor we ondanks het feit dat we schaars gekleed gaan het lekker warm houden. Tevens is er een buitenbar aanwezig, zeker met de mooie dagen van de afgelopen tijd ongetwijfeld heel leuk en gezellig. Vanuit de tent kan men ook nog “de bioscoop” binnen ….

Wij roken er een paar terwijl we ook hier gezellig met de overige aanwezigen praten over van alles en nog wat. Nadat we uitgerookt zijn bergen we onze rokers even op om een rondje te maken door de rest van de locatie. We hadden op basis van hetgeen we al gezien hadden niet het idee dat dit nog heel veel meer zou zijn en dat blijkt waar. De ruimte is leuk ingedeeld en er blijken nog een tweetal ruimtes met matrassen te zijn, een kleine sauna en een ruimte met hierin onder andere een swing. De ruimtes zijn bijna allemaal in gebruik en wij genieten op afstand her en der even mee van het spel dat zich voor onze ogen afspeelt. Dan besluiten we nog maar eens even aan de bar plaats te nemen. We bestellen ons iets te drinken en komen van het één in het andere gesprek. Leuk als je met mensen spreekt over hoe en hoe vaak ze bijvoorbeeld in een club zijn geweest waarna je erachter komt dat ze met veel plezier ook onze verslagen lezen op deze site blijkbaar, haha. Tevens treffen we een ons bekende dame echter vandaag vergezeld door haar partner, haha. Leuk je hier getroffen te hebben kanjer! Inmiddels wordt er op de dansvloer een showtje weggegeven door een aantal met name dames die een heer geboeid aan het plafond hebben gehangen. De man in kwestie wordt voorzichtig bewerkt met onder andere zweepjes, tepelklemmen en diverse andere attributen. Wij genieten van de show en drinken er nog ene. Voor vanavond vinden wij het welletjes. Helaas bleek de middag toch een grotere wissel op mij getrokken te hebben dan ik dacht. Parenclub Wilpenhof. Nette locatie met vriendelijk personeel. Men doet hun uiterste best het iedereen naar het zin te maken. Wat ons in positieve zin weer op is gevallen was dat tijdens de avond er ook af en toe de moeite werd genomen om ruimtes even te reinigen, hygiëne hoort altijd hoog in het vaandel te staan wat ons betreft dus dat waarderen wij enorm. Ondanks dat we hier niet heel “actief” zijn geweest hebben we een leuke ontspannen avond gehad en leuke nieuwe en bekende mensen gesproken.

Wilpenhof is een budgetclub waar de luxe wat lager ligt dan gemiddeld maar je wel voor amper 50 euro uit kunt gaan, het belangrijkst is dat de sfeer er goed is en je in een schone omgeving best een leuke avond kunt hebben als je daar voor in bent.

De muziekkeuze zal de één bevallen de ander niet. Men draaide een zeer gevarieerde set nummers …. Wij zullen zeker volgend jaar met een mooie dag de club weer eens bezoeken!

Groet, Roos en Mich
Kik Wijstel9774

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

 

You may also like...

2 Responses

 1. Cees&Anja schreef:

  Mooi verhaal hoor..
  Zelfde dame die op onze reactie heeft gereageerd misschien op de website in het gastenboek?
  Groetjes

 2. Anoniem schreef:

  Sorry
  Hey zijn jullie niet
  Ons excuus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.