Verslag parenclub Eroroma

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

In het kader van onze parenclub belevenissen zijn we naar Eroroma in Zwinderen afgereisd. Voor ons is dat gelijk 3 uur rijden, maar goed. Alles voor een mooi verslag toch?

We kwamen ruim voor de openingstijd aan en parkeerden ons VW busje op het parkeerterrein, de club is zoals gewoonlijk een omgebouwde boerderij. We bleven nog even zitten totdat de club open ging, er waren inmiddels om ons heen een tiental auto’s bijgekomen en de meeste mensen gingen al naar binnen, de voordeur was dus al los…Dat is wel even een andere welkomstvorm dan de Fun waar ze je rustig met gesloten hek op de weg laten staan in filevorm als het nog 3 seconden voor openingstijd is…

Binnen werden we onthaald door een knappe dame met lang blond haar in een paardenstaart, ze was gekleed in een sexy doorschijnende swingersoutfit. Dit bleek later Vera te zijn, de vrouw van Jan. Samen zijn zij de eigenaren van Eroroma.

De sleutel voor de kleedruimte kregen we na de 75 euro betaald te hebben, je kunt daar overigens gewoon pinnen. Daarna liepen we door met onze flinke weekendtas naar de kleedruimte met de lockertjes. Oeps, daar krijgen we onze enorme tas niet in! Dan maar een extra kluisje vragen, dat zal vast wel mogen! Nadat we een extra sleutel hadden gekregen (inclusief een verblindende glimlach) konden we alles goed kwijt.  In de kleedruimte werd gezellig gekletst door iedereen, er hing een ontspannen sfeer.

Eenmaal omgekleed (de dresscode gaat dus direct in) zijn we een rondje door het gebouw gaan maken, de relaxruimtes wel te verstaan. Deze ruimtes liggen deels boven op de 1ste etage en deels beneden aan de zijkant. Op de begane grond zijn enkele massageruimtes die overdag gebruikt worden door masseuses, wanneer de club open is zijn deze allang vertrokken natuurlijk. In deze ruimtes staan flinke massagetafels die je als stel ook kun gebruiken om elkaar eens te masseren. De hele avond hebben we niemand gezien die hier gebruik van maakte.

Daarna hebben we een kijkje genomen in de buffet/restaurant ruimte. Vanuit de gang kun je al een beetje naar binnen gluren door het megagroot aquarium wat deel uitmaakt van de scheidingswand. We zagen daar enkele swingers aan tafeltjes zitten te eten en kletsen. Voor de warme etenswaren was er een rvs warmhoud-buffetkar met friet, borrelballen, supermarkt nasi, mini loepiaatje enz. De gekoelde materialen stonden in een rvs gekoelde kar, hier vond je oa aardappelsalade en meer wat je uit een plastic bakje kunt halen. Op het aanrecht kon je nog stokbrood, koek, soep e.d vinden. De kwaliteit van het eten? Die was goed, maar verwacht niet dat je zoals in de classy clubs je ook ècht kunt dineren.  Vermoedelijk is de keuken nog in een verbouwingsstadium…

In het halletje brandde een mooie gashaard waar een paar flinke wegzakbanken stonden, hier zaten regelmatig mensen even lekker bij te komen bij het warme haardvuur. Alles is heel erg trendy gemaakt en ziet er heel erg mooi uit. Later kwamen we er achter dat Jan alles zelf maakt vanwege zijn vroegere werk als aannemer. Dat kun je overigens wel goed zien, alles is stevig en sterk gebouwd. Hij doet dus alles zelf…knap hoor! Ik ben zelf redelijk technisch en zag wel wat slimme oplossingen, zo heeft hij alle ruimtes voorzien van een eigen thermostaat mbv een groepsketel. Dat betekent dat ze per ruimte dus de temperatuur kunnen instellen. Ik weet niet of je wel eens bij een club bent geweest waar het in de ene ruimte bloedheet is en de andere je lul dr af vriest… nou hier niet, is gewoon opgelost…

Beneden is ook de bar met een DJ, deze speelt 1x per maand en dit zou dan gelijk ook de drukkere dag zijn volgens ingewijden. Op dat moment waren er 60 stellen binnen.

Helaas werd er zeer weinig gedanst, de muziek was goed genoeg.  Aan de bar, die in een U-vorm is gemaakt, stond een leuke jonge kerel te barkeepen. Super aardige gast trouwens, in de wandelgangen hoorde ik wel wat dames over hem praten, ik val niet op mannen maar ik begrijp wel wat ze bedoelen, Dirty girls….

Vlak voordat je dan naar buiten loopt kom je langs twee kleine koelkastjes waar de low-calory-ijsjes (raketjes/perenijsjes) en flesjes water in staan. Hier kun je zelf uit pakken wat je wilt. Boven staat overigens ook nog een koelkastje, maar dan alleen met water.

Buitengekomen kwamen we op een soort pleintje uit. Het deed met grote Romeinse stenen pilaren een beetje historisch aan. Ben benieuwd naar de zomer als het af is. Heerlijk in de zon…drankje dr bij…

Hier lag in het midden een groot buiten-bubbelbad voor misschien wel 20 personen. Eromheen was een overkapping langs de zijde van de boerderij. Hier stonden diverse banken en warme vuurelementen onder, hier en daar lagen dekentjes en de bank was volledig in beslag genomen door allerlei mensen die ook nog eens lekker tegen elkaar aanlagen, al rokend en kleumend. Grappig dat rokers zo aanhankelijk zijn hè…haha. Het was gewoon best koud buiten…

We zijn toen lekker in het warme bad gesprongen. Er zaten 8 swingertjes in dus dat kon wel gezellig worden. Terwijl ik er inzakte kreeg ik direct een vragenvuur met allerlei aparte vragen. Zoals: heb je een reanimatiediploma? want dat vinden wij heel belangrijk! Ik was echt even stilgevallen terwijl ìk altijd degene ben die dat soort opmerkingen maakt. Och, we hebben heerlijk gekletst met elkaar en iedereen hing heerlijk aan elkaar onder het kletsen, echt heel ontspannen. (Gert, als je dit leest. Mail even!)
Aan de overkant van het pleintje zag ik drie Duckouts in aanbouw waar al lekkere banken in gezet waren. Een soort eilandjes waar je in de zomer nog wel eens buitenseksruimtes van kunt maken, we houden het in de gaten! We hadden het inmiddels toch wel te koud gekregen en wisten dat er binnen ook nog een binnenbad zou zijn, misschien was dat wat warmer! De rokers waren inmiddels weer gevlogen en ergens wisten we een paar lekkere droge badjassen te scoren. In het binnenbad zaten op dat moment twee dames elkaar te plezieren, even erin gedoken voor de warmte en daarna onder de douches.

Eenmaal opgeknapt dronken we nog wat aan de bar en kletsten we wat met de mensen die we in het buitenbad hadden ontmoet, de DJ was inmiddels overgeschakeld op ritmische salsa muziek. Yes, al 3 dansers! Daar bleef het helaas bij, niemand sloot aan.
Daarna gingen we eens boven kijken, als je boven komt kun je loop je langs een drietal kleine ruimtes waar je met twee stellen goed in kunt vertoeven, aan het eind van die gang ligt de darkroom. De darkroom is eigenlijk een lange gang met aan de zijkanten matrassen voor wel 40 man ofzo. Huge. Daarna kom je in verschillende ruimtes, uitgerust met banken of matrassen, werkelijk een zee aan ruimte. en.. gelukkig….een SLING!

Wauw daar heb ik mijn meissie even in gelegd en me heerlijk geil laten pijpen waarna de G-kracht even flink getest werd op haar…G-Spot…haha. We zijn die nacht ook nog een keertje teruggegaan…. jeweetzelluf…

Tot slot kan ik je vermelden dat Eroroma van ons een dikke voldoende krijgt. Er zijn bijzonder veel leuke speelse ruimtes gemaakt en de wellness is dik in orde. De club doet zeer speels en trendy aan en is ruim opgezet. Alles is schoon en opgeruimd, over functionele zaken is erg goed nagedacht. Als ik wat trefwoorden mag noemen: goed gearrangeerd, gedurfd, passionele ondernemers, meedenkend, respectvol, mi casa su casa, relax, gedreven werknemers.

We komen graag nog eens terug, next summer…

Bedankt!

Lees hier ons verslag van Mystique in Rucphen.

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Geen Dating, hiervoor kunt u bij SDC terecht. Klik op onze banners voor een kosteloos proefabonnement. Berichten met kik/links worden niet geplaatst.
935 berichten.
Patrick uit Brabant heeft geschreven op 5 juli 2019 om 15:38:
Hallo Iedereen! Ik ga morgen voor het eerst. Super spannend. Ben een 'mannetje' en ga alleen. Hopelijk zijn er nog leuke dames of stellen te vinden morgen. Bye!
henk heeft geschreven op 5 juli 2019 om 12:12:
Kan je daar ook alleen heen op een woensdag avond.
Max en Nadine heeft geschreven op 5 juli 2019 om 08:36:
@stel23, wij zijn 27 (zij) en 39 (hij). We zouden het leuk vinden als we jullie daar zouden treffen...😊
Stel23 uit Twente heeft geschreven op 4 juli 2019 om 18:29:
@Max&Nadine, wij willen misschien wel een spannende avond beleven in Azzurra. Wat zijn jullie leeftijden. Wij zijn beiden 23 aan deze kant. X
Stef uit Brabant heeft geschreven op 4 juli 2019 om 18:22:
Max en Nadine !! Wat leuk , ik ben er ook op woensdag. Hoelaat ? Gr. Stef 37jr
Max en Nadine uit Denbosch heeft geschreven op 4 juli 2019 om 16:09:
Hoi welke stellen gaan er volgende week woensdag ook naar Azzuro??? Wij aantrekkelijk jong stel gaan voor het eerst en hopen ook stellen daar te treffen. Hoe meer hoe beter 😉
BenP heeft geschreven op 2 juli 2019 om 23:35:
Hallo stel midden 50. Wij ook midden 50 en woonachtig in Brabant. Bij goed weer gaan wij ook altijd naar het strand in Oostkapelle. We nemen altijd de duinovergang bij camping Oranjezon. Helaas was het zondag iets minder zonnig anders waren we wel aanwezig geweest. Wie weet treffen we elkaar eens. XXXBenP
stel heeft geschreven op 2 juli 2019 om 20:08:
hallo stel midden 50 normaal gebouwd we gaan naar oost kappelle heerlijk rustig strandje komen graag mensen tegen mvg
Linda uit Hoogeveen heeft geschreven op 1 juli 2019 om 16:24:
Hallo. Wij helemaal nieuw in het wereldje willen as woensdag middag naar azzurra.... erg spannend natuurlijk maar zijn er dan nog meer stellen of alleen alleengaande mannen? Graag horen wij of er nog meer stellen heen gaan as woensdag 3 juli.
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Er komen zowel stellen, vrouwen als mannen. Overdag meer mannen dan stellen en in de avond meer stellen dan mannen, want die moeten dan weer thuis op de bank zitten naast hun vrouw, die van niks weet🤡
Noobies heeft geschreven op 1 juli 2019 om 14:09:
We gaan in september naar Playa del Inglés op Gran Canaria voor t eerst. Hopelijk is dat een beetje goede maand qua weer en qua activiteiten?
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Leuk weer eens van jullie te horen🌞 Lekker naar het strand dus. Superveel plezier daar! Dikke kus van ons💋
Stelvelsen uit Velsen heeft geschreven op 30 juni 2019 om 20:47:
@admin, bedoel ook niet dat er groepen worden geweigerd, alleen gewoon heel erg promoten bij jongeren😉 Trouwens, bij party40down in partyplayers worden toch ook mensen boven de 40 geweigerd? 🤨 Naja maakt ook niet uit, bedoelde vooral dat k een feestje met meer jongeren wel zou zien zitten. 🙂
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Iedereen mag van mij bepalen met wie en hoe die het doet. Ik probeer alleen aan te geven dat wanneer je als organisatie mensen uitsluit, je mensen kwetst. Daarom is dat grondwettelijk opgenomen onder de noemer discriminatie. Een strafbaar feit. Dus als Party40down dit beleid ècht voert, zoals jij zegt, dan is dat niet toegestaan in Nederland.
Bart uit Uden heeft geschreven op 30 juni 2019 om 08:24:
Hallo, ik ben afgelopen woensdag 26-juni bij Azurra geweest, en heb daar een een heel leuk koppel ontmoet en mee gespeeld. Vouw had halflang zwart haar, man was kaal, ze rookte beide Ze kwamen daar niet zo vaak. Weet iemand wie dat zijn en hoe ik met hen in contact kan komen? Mijn kik is: koekwous1975 Gr Bart
JenF heeft geschreven op 30 juni 2019 om 00:19:
@Ben, http://www.campinglibertin.com/index.html Dat had je ook zelf kunnen bedenken 🙄
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Wellicht spreekt Ben geen Frans aangezien de site alleen in het Frans is opgezet.
Stelvelsen uit Velsen heeft geschreven op 29 juni 2019 om 23:14:
@stel23, lijkt me leuk inderdaad. Je merkt toch dat het erg afwachten is als je ergens naartoe gaat of er ook wat jonger publiek is die avond. Wij gaan vaak naar Fata Morgana, is dan toch erg wisselend wat de leeftijden zijn.. nu zegt leeftijd niet alles, maar je moet je wel aangetrokken voelen tot een ander.. wij 30/31 jaar hebben er af en toe ook wel wat moeite mee.. een keer naar de party40down in partyplayers geweest, grappig, maar ben persoonlijk niet zo’n fan van de club, dus ik zou er niet snel nog eens naartoe gaan.. mocht er een “jongerenavond” ergens worden georganiseerd, vergeet ons dan vooral niet mee te nemen in de uitnodiging😉 kik = stelvelsen
Beheerdersantwoord van: Ray en Anita
Een feest waarbij mensen boven een bepaalde leeftijd worden geweigerd is tegen de grondwet. Dat valt namelijk onder discriminatie...
privatdancers uit rotterdam heeft geschreven op 29 juni 2019 om 22:05:
wij kinky bi koppel 54 lentes gaan donderdag naar club mystique voor een super geile gangbang en een gezellige sfeer en een heerlijke borrel wie komen er ook
P uit Zeeland heeft geschreven op 29 juni 2019 om 15:25:
Wie gaat er vrijdag naar mistique?
Ben uit Amsterdam heeft geschreven op 28 juni 2019 om 23:29:
Hallo, Wie weet of de swingers camping in Frankrijk "Camping Le Ran du Chabrier" nog open is dit jaar?
CoupleLimburg uit Sittard heeft geschreven op 28 juni 2019 om 08:49:
Hoi allemaal, Een drietalmaanden geleden hebben we op een rustige vrijdagavond een jong en te gek koppel uit Alkmaar leren kennen in club Angels en Devils in Susteren. Helaas moesten jullie rond middernacht weg omdat jullie anders het hotel niet in kwamen. We zouden héél graag met jullie in contact komen voor een tweede poging, hopelijk lezen jullie dit en kunnen we elkaar nog eens treffen. Voeg ons aub toe op kik via CoupleLimburg. Fijn weekend allemaal!
Stel23 uit Twente heeft geschreven op 28 juni 2019 om 00:31:
Vanavond voor het eerst samen in de sauna geweest. Er hangt een prettige ontspannen sfeer en er is niemand die zich erg opdringerig gedraagt. Nu zijn wij op zoek naar stellen rond onze leeftijd en hebben we opgemerkt dat die toch wat lastiger te vinden zijn, wij beiden 23. Misschien is het een idee om een keer een jongerendag te organiseren? Xx LisaNiek
Stel Zuid Holland uit Rotterdam heeft geschreven op 28 juni 2019 om 00:21:
Zijn gisteren inderdaad voor de eerste keer geweest en het is prima bevallen Er heerst een lekkere ontspannen maar spannende sfeer Zeker voor herhaling vatbaar voor ons Wij hadden nog contact met een stel hebben even gesproken met haar en ze volgde ons nog richting de cabine s helaad liepen ze niet verder mee naar het matras Wellicht herkennen jullie jezelf en komen we zo nog in contact Wij zeggen Azzurra bedankt en hopenlijl tot snel

 

You may also like...

2 Responses

 1. Stel20 schreef:

  Lisa niek.
  Wij een stel van 20 en ook op zoek naar jongeren. Heb je kik. Kunnen gerust keer samen ergens heen

 2. Daisy schreef:

  Welke bi dame of jong stel wil eens keer mee naar club mystique,wij gaan eind november en half december.
  Ik ben bi met ervaring mijn vriend is hetero
  Zijn 32&43jaar oud en bijde modern ingesteld.
  (voorkeur gaat uit naar trio vvm,daar hebben we veel ervaring mee!)
  Groet Daisy x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.