Tussen de meute een heerlijk feestje… door Roos en Mich

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Donderdag naaktdag. Via B ontvangen we een uitnodiging om samen met één of meerdere stellen een feestje te bouwen. Wij geven aan graag te zullen komen. Er is een nieuw stel waarmee B contact heeft en hij brengt ons ook met hen in contact. Het contact verloopt wat stroef en over en weer zijn er twijfels over de echtheid van het stel. Wij besluiten ondanks alles om toch te komen. Bij binnenkomst zitten E en C al op de bank. Wij kleden ons om en ondertussen komt B ook binnengelopen. We begroeten elkaar en ik stel Roos voor aan E. Zelf maak ik ook kennis met C en hij dus ook met Roos. Dan even kort bijpraten. E, C en B bijten het spits af op het grote bed.

Wij moeten nog even acclimatiseren en lopen even de hetero filmzaal in. Hier praten we nog wat en komt B er even bijzitten. Dan komen E en C binnen en gaan op het bed voor onze neus verder met waar ze blijkbaar gestopt waren in de centrale ruimte, heerlijk om te zien hoe die twee van en met elkaar genieten! B mengt zich ook weer in de feestvreugde maar wij zijn nog niet zover. Wij gaan vlot even een peukkie doen en ontmoeten tijdens ons rokertje L.

Eenmaal terug in de centrale ruimte leg ik Roos op het grote bed en begin haar tepels te verwennen. Roos reageert hier altijd heerlijk op en in no time is ze heerlijk geil. Dan geef ik B die al verlekkert zit te kijken opdracht Lassie aan het werk te zetten. Vlot het setje uit en gaan met die tong. B heeft blijkbaar andere ideeën en zet E aan het werk. Heerlijk om te zien hoe dames van en met elkaar genieten. De tong van E doet het heel goed en ik merk aan mijn blonde schone dat ze het heerlijk vind. Zo likt E er lustig op los en genieten we met elkaar van elkaar. Dan neemt B het over. Aan het hoofdeinde zitten C en ik. Ik bied mijn pik aan die Roos maar wat graag haar mondje in ziet verdwijnen. Haar hand dirigeer ik naar de pik van C. Die laat het zich gewillig overkomen en ondertussen wisselt Roos haar pijpkunsten op ons beide af. Aan het voeteneinde ontdek ik L die het schouwspel op gepaste afstand opneemt. Vlug vraag ik Roos of ik hem in het feestje mag betrekken waarop een geil “ja” nog net uit haar keeltje komt. B heeft inmiddels zijn tong vervangen voor zijn pik en neukt de schone blonde in hoog tempo. Ik maak ruimte voor L en laat hem weten zijn pik aan te mogen bieden. Ondertussen geef ik hem opdracht de tepels van Roos stevig te bewerken. Iet wat onwennig laat hij het gebeuren en ik kan nu rustig even de tijd nemen om “de meute” op afstand te houden.

Er zijn diverse heren die ondanks onze duidelijke afwijzingen blijven proberen een graantje mee te pikken. Wij kiezen echter wie we wel en niet betrekken in onze feestjes … B heeft helaas niet heel veel tijd meer en neukt zich tot een luid hoorbaar hoogtepunt en draagt het stokje over aan C. E ligt inmiddels naast Roos en samen spelen ze een beetje met elkaar. Heerlijk om twee dames zo van elkaar te zien genieten. Roos vind het heerlijk om met een dame te spelen dus die neemt het ervan. Heerlijk uitgebreid neemt ze de tijd de borsten van de mooie slanke brunette te verwennen en speelt ze met haar vingers en tongetje heerlijk met de natte zoete gleuf … E geniet hoorbaar en is onder de indruk getuige haar opmerking dat het voor een dame blijkbaar makkelijker is omdat ze het vrouwenlichaam gewoonweg goed kent … We laten de dames even met rust en staan zo met een man of 15 rondom het bed. L bijt nu het spits af en vraagt of hij ondertussen een beetje met E borsten mag spelen. Dit wordt toegestaan mits hij ze niet teveel afleidt, haha. Dan help ik Roos terwijl ze volop bezig is met het beffen van E naar een spuitend hoogtepunt, zeker niet het laatste hoogtepunt van de dag. E. komt nu in beweging en wil ook nog even van de blonde schoonheid genieten. Hierdoor komt ze wel heel mooi voor mij te liggen en vlot grijp ik mijn kans om ook even de heerlijke zoete nectar van haar te proeven. Het was even geleden dat ik je getroffen heb E, maar foei wat ben je toch een lekkertje.

Helaas aan al het goede komt een einde. B is inmiddels vertrokken en ook E en C geven aan weg te moeten .Inmiddels is er een nieuw stel binnengekomen. We maken even kennis en praten kort wat met elkaar. Dan gaan Roos, L en ik nog weer even van een rokertje genieten. Terug in de centrale ruimte leg ik Roos op het matras. Even voelen hoe het met haar geilheid is? Ze blijkt nog heerlijk vochtig. L heeft al subtiel laten weten ook wel even van de zoete nectar van Roos te willen proeven dus geef ik hem opdracht zijn kunsten op haar uit te leven. L laat het zich zeker geen twee keer zeggen en valt aan alsof zijn leven ervan af hangt, haha. Zelf geniet ik van het schouwspel en bied ik mijn pik aan Roos om haar heerlijke mondje te mogen voelen. Ze pijpt er heerlijk op los. L heeft daar blijkbaar ook zin in en komt aan de andere kant van Roos haar hoofd zitten. Ik voel even of hij zijn werk goed gedaan heeft. Snel twee vingers in het kutje van de schone blonde en ja hoor binnen de kortste keren komt ze enorm squirtend klaar. Het bed is nat, maar goed dat er een plastic laken overheen ligt, haha. Ook de pijpkunsten van Roos missen hun uitwerking niet en L heeft blijkbaar zijn hoogtepunt bereikt wanneer hij zijn kostbare zaad op de borsten, buik en nek van Roos loost, wat een genot.

We genieten nog even van en met elkaar na op het grote bed, wanneer er nog een stel binnen komt lopen. Vlot even vragen of het toevallig het stel is dat misschien zou komen maar ook dit stel blijkt voor het eerst in Amersfoort te zijn en niet aangekondigd. Ik heet ze welkom en ga terug naar het grote bed om nog even na te genieten. De stellen lopen wat rond en genieten zo te zien van alle aandacht. Ook voor ons is er een tijd van komen en gaan en de tijd van gaan is gekomen. Vlot even douchen maar niet na nog even van een showtje van het nieuwe stel onder de douche te hebben kunnen genieten, waarbij de dame in haar shirt onder de douche ging staan en zich spuitend heeft laten klaar vingeren.

B, E, C, L en natuurlijk mijn eigen blonde schone bedankt voor de geweldig geile middag weer! EC Amersfoort bedankt voor jullie gastvrijheid. Top dat er nog even een paar koffiemunten gebracht werden ook!

Vinden jullie het leuk eens met ons af te spreken, dame of stel?

We vinden het dan super als jullie ons een berichtje sturen via kik: Wijstel9774

xXx
Roos en Mich

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.