Topsport

stretch-2_4

Toen ergens in een ver verleden het leven werd uitgevonden was één van de slimste zetten in het ontwerp dat leven zich kan vermenigvuldigen door voortplanting. Bij mensen is in het bouwplan ingesloten dat ze daarvoor een potje moeten wippen. Zonder wip geen voortplanting. Omdat mensen zich aangetrokken voelen tot dingen die lekker zijn is er in hetzelfde ontwerp meegenomen dat wippen lekker is, of dat in ieder geval zou moeten zijn.

 

Voor die wip is ongeveer een minuut of 10 tot 20 uitgetrokken. In die tijd kan de klus gemakkelijk worden geklaard. En toen, begon het wippen een eigen leven te leiden. Het is immers zo lekker dat de voortplanting in veel gevallen volledig uit het oog wordt verloren en de lust altijd en de liefde vaak overblijft. En dat wat lekker is wordt gecultiveerd tot hobby. Na ons bevrijd te hebben van de beperkingen die kerk en moraliteit ons oplegden gingen we swingen. De wip wordt daarmee tot topsport verheven. Ter vergelijk, daar waar de gemiddelde mens al snel 2 km kan hardlopen wordt nu al snel de lat op marathon niveau gelegd.

…er zijn grenzen…
Alleen, het bouwplan van de gemiddelde man is daar niet op aangepast. Leeftijd, gezondheid en het al of niet toedienen van sfeer verhogende middelen hebben allemaal invloed op een essentieel onderdeel: de erectie! Uitgaande van zekere mannen in goede lichamelijke conditie en omringd door vrouwelijk schoon in uitdagende lingerie waar hij graag de wip mee zou willen maken zijn de voorwaarden geschapen voor een dijk van een erectie op de swingmatras. En nog steeds is het ontwerp niet aangepast. Uitdagende inspanningen van de dames kunnen er zeker voor zorgen dat de grenzen van de lichamelijke mogelijkheden worden opgezocht. Ervaring en controle over je erectie door de mannen ook. Maar, zelfs erectie stimulerende middelen ten spijt, er zijn grenzen. Er komt altijd, vroeger of later, een moment dat de erectie tijdelijk dienst weigert. Accepteer dat gewoon, tong en vingers staan altijd paraat en misschien is het wel tijd om een drankje te gaan doen, of de hond uit te laten. Gelukkig zijn er dames, die al snel weer op geraffineerde wijze een erectie weten op te wekken zodat de pret weer een aanvang kan nemen.

De moraal van het verhaal: accepteer een tijdelijke stop en dames doe vooral je best om hem weer omhoog te krijgen!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.