Tinder

DruktGewapend met mijn fototoestel loop ik ’s morgens vroeg zachtjes door het bos. Ik geniet van het eerste zonlicht, de zingende vogels en de damp die hier en daar tussen de bomen opstijgt. Heerlijk is dat in de vakantie. Even een ochtend geen file, geen haast, maar gewoon lekker genieten van de rust. Leuk vind ik het dan om een hert, een ree, een wild zwijn of een bijzondere vogel op de foto te kunnen zetten. Als ik een kruisend bospaadje nader kijk ik voorzichtig om de hoek. En ja, daar staat een reebok, half verscholen achter een stuik te knabbelen van de blaadjes. Ik krijg de kop mooi in de zoeker van de camera en druk op de knop. Even kijkt de reebok mijn kant uit en springt dan uit beeld het dichte bos in. Bij het ontbijt laat ik de foto aan mijn vrouw zien. Het is een mooie foto geworden, goed belicht en scherp. Die ene foto geeft me veel voldoening, een mooie herinnering aan een prachtige ochtend.

De volgende dag lopen we met de kinderen door de dierentuin. Het ene fraaie, exotische dier na het andere laat zich moeiteloos fotograferen. ’s Avonds rollen alle plaatjes over de laptop en kijken we er met de kinderen naar. Al die dierentuin foto’s geven me niet zoveel voldoening als die ene uit het bos. Dat was de bekroning op een mooie wandeling waarbij je succes voor een belangrijk deel door je eigen gedrag wordt bepaald.

Met swingen en daten is dat vergelijkbaar. Samen daten we via een bekende swingers dating site. Net een dierentuin. Achter elk profiel een stel dat gemakkelijk te benaderen is en waarbij het vooraf al duidelijk is wat de intenties zijn. Een natuurlijk klikt het ook dan lang niet altijd. De benadering is in ieder geval wel direct. Je weet, in grote lijnen, dat seks het doel is. De enkele keer dat het ons gelukt is, vaak een beetje bij toeval, om zomaar “in het wild”, een stel of single te vinden waarmee het klikte en een geil avontuur volgde zijn uiterst schaars, maar gaven wel veel voldoening en plezier.

Daarom hebben we vorige week een Tinder profiel aangemaakt. Met 4 foto’s en een kort profieltekstje. Als je tussen de regels doorleest snap je misschien waar een contact met ons op kan uitdraaien. Naar links en naar rechts schuivend gaan we de Tinder foto’s langs. De eerste voorzichtige berichtjes gestuurd naar leuk uitziende dames en heren. Swingers verleiding in het wild en niet in de dierentuin. Spannend is het in ieder geval en we zijn benieuwd wat er uit voort gaat komen, of niet. Ons abonnement op de dierentuin houden we zeker, maar we gaan nu ook eens buiten het hek wandelen.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.