S-w-ingles

singlesSingle mannen…

Een veelbesproken onderwerp in swingersland is de rol van single mannen in de lifestyle. De vraag is of singles ook swingers kunnen zijn. Afhankelijk van de definitie die je hanteert is het antwoord daarop “ja” of “nee”. Swingle heren, of heren die wel swingle zouden willen zijn komen we in ieder geval veel tegen.

Zoals overal waar het aanbod hoog is en de vraag beperkt is de consument kritisch. De commercie speelt daar handig op in. Vele parenclubs kennen avonden waarop ook single mannen binnen mogen komen. Vaak voor een entreeprijs die hoger ligt dan die een stel samen moet overhandigen aan de receptie van een club.

De man die een ruim bedrag betaalt heeft zekere verwachtingen
In het streven van de commercie om zoveel mogelijk omzet te behalen wringt de schoen nog weleens. Swingle mannen betalen immers alleen voor entree of lidmaatschap als er een redelijke kans bestaat om de fantasie ook in de praktijk te brengen. Het stel dat minder entree betaalt als een enkele man om een parenclub binnen te komen zit daar tevens als lokkertje van de club exploitant. De man die een ruim bedrag betaalt heeft zekere verwachtingen. De keuze om een single man in het spel te betrekken, bijvoorbeeld in een trio, heeft echter niks met de entreeprijs te maken, maar alles met de aantrekkelijkheid van die man. En natuurlijk de wens van het stel om sowieso met een swingle heer, of heren, een geil avontuur aan te gaan. Hetzelfde is aan de orde bij datingsites. Zonder deelname van stellen zullen swingle mannen zich niet aanmelden. Het bestaan van een club of datingsite is natuurlijk afhankelijk van het commercieel succes. Daarmee voorzien swingle mannen de lifestyle van een belangrijke geldstroom.

Vooral zij die last hebben met “nee” zeggen
Is dit fenomeen een probleem? Dat ligt aan je zelf. Stellen bepalen immers zelf of er swingle mannen mee mogen spelen. Swingle mannen moeten aan het betalen van een hoge entreeprijs geen verwachtingen verbinden die niet bij de entreeprijs zijn inbegrepen. Hou altijd voor ogen dat een simpel “nee”, zonder verdere opgaaf van redenen voldoende is. Nee zeggen is voor de één gemakkelijker dan voor de ander, maar wel een heel belangrijke vaardigheid voor je eigen gemoedstoestand. Wie moeilijk ‘’nee” kan zeggen brengt zichzelf al snel in ongemakkelijke situaties. Vooral zij die last hebben met “nee” zeggen zullen swingle mannen als probleem ervaren. Stellen die wel met single mannen spelen en ook gemakkelijk “nee” kunnen zeggen zullen single mannen juist als welkom onderdeel zien van swingersland. Dat je als leuk stel ook als lokeend fungeert op veel datingsites of aan de bar van een parenclub is een feit. Hoe je daar mee omgaat maak je zelf uit.

 

Rens!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.