Review Parenclub Showboat Zaandijk

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

De Showboat is een flink schip wat prachtig tussen de Zaanse molens te water ligt. De club is voor stellen, dames en heren.  De gemiddelde wekelijkse prijs is 45 euro, de topavond van de week is de zaterdagavond, met zijn 60 euro per stel. Het zeer lekkere en healthy buffet is een aanrader. Tijdens de rest van de nacht worden er regelmatig hapjes neergezet want ‘op is op’ bij het buffet.

De fantasie gaat met me op de loop als we de overdekte loopplank oplopen, de deur zwaait open wanneer de portier ons opmerkt. Een boomlange nette Surinamer heet ons welkom. Het was zaterdagavond, de eigenaar achter de balie heet ons welkom. Al gezellig babbelend met deze twee heren rekenen we 60 euro all inclusive af. Op naar het vooronder, daar zijn de kleedruimtes en alle speel- en natte ruimten.

De kleedruimten zijn klein, maar het is te doen. De lockers zijn groot genoeg om twee jassen en een weekendtas erin te krijgen. Dat is fijn…toch krijg ik weer mijn militaire dienst shivers bij het zien van die metalen kleedkastjes…associaties…ik ga hulp zoeken, haha.

We liepen gelijk even een rondje langs de natte ruimten. Er is een Turks stoombad, sauna, rond bubbelbadje van max. 5  personen en een grote doucheruimte.

Hierna zijn er 4 afsluitbare sexruimtes, uitgebreide ruime SM ruimte welke af te sluiten is, een dungeon met traliehek, een sling en aardig wat open sexplekken. Er verblijft in het erogebied een medewerker, die continue in de gaten houdt of de single mannen zich ‘normaal’ gedragen. Hier zouden meer clubs aan moeten doen! Douze points.

De trap naar boven aan de andere kant van het schip komt uit bij een tweede rookruimte en gezellige doorlopende banken. Hier vandaan heb je goed uitzicht op de grote dansvloer met twee danspaalpodia. Loop je verder dan kom je bij de enorme ovalen bar uit, alle drank is ruim voorradig en de cappuccino komt uit een echte Italiaanse machine. Heerlijk!☕

Het publiek is gemêleerd, oudere swingers, jonge dansende chickies, strakke donkere jongens, leuke single dames die zaten lekker te keuvelen aan de bar en voor de liefhebbers zijn er voldoende single mannen om een keus uit te maken. Als je divers publiek van alle nationaliteiten wilt meemaken moet je echt gaan. Ik vond het leuk in ieder geval!

De DJ draaide fantastisch lekkere trance en dance, afgewisseld met een danceable top40 nummer. Leuk om zo de verschillende interessegroepen afzonderlijk of met elkaar op de dansvloer te zijn. De dansvloer wordt zeer goed gebruikt en stond regelmatig vol tot half vol. Het geluid klinkt superlekker!!

Kortom: de dansafdeling is goedgekeurd! 🎵🎶🎵

Het buffet gaat om 23:30 open en bestaat uit zelf klaargemaakt eten door de scheepskok. Ongeveer 20 rechauds met oa. Saté ajam en ketjap, shoarma, wokgroenten, rijst, patat, brood, koekjes, fruit, sla, aardappelsalade, ijs, knakworst, broodjes en noem het maar op. Dit is natuurlijk niet echt een super healthy menu maar het eten is zelf gemaakt, dus niet uit pakjes of opgewarmd supermarktvoer. Dit hebben we elders wel anders gezien…

Je gevulde bord kun je meebrengen naar de bar, hier gaat het barpersoneel dan iedereen af om een drankje aan te bieden, dat is zoooo klantviendelijk vind ik😀😀😀. Ze spreken je rustig en open aan om te checken of alles oké is. Ze menen dat hier ook echt, dat voel ik.
Gelijkwaardig en ondersteunend. Te gek.

De bar en eigenlijk al het personeel is netjes en vooral….klantvriendelijk!😎 De bezoekers die er zijn gaan respectvol met elkaar om en dat geeft een erg ontspannen totaalbeeld voor mij. Geen ruis.

We troffen een geweldige avond, iedereen was in opperbeste stemming en het was lekker druk. We hebben veel leuke mensen gesproken en heerlijk gegeten en gedanst. We zijn een goede ervaring rijker.

Wij gaan zeker nog eens terug, maar dan een keertje de bi-avond. Gaat ome Ray dat eens uitchecken!🌼

Conclusie:

De Showboat is een aantrekkelijke club met veel mogelijkheden, eigenlijk kan er meer dan je denkt. Als je het maar waardig doet…

De prijs is laag en de kwaliteit van het product is zeer goed. Er komt oud én jong, dik en dun, kinky en ingetogen.

Het verblijf op de boot gaat zeker met je fantasie op de loop, verken je comfortzone grenzen en misschien komen we elkaar nog eens tegen!!

Schrijf ook een bericht in ons gastenboek! 

Schrijf een nieuw bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Geen Dating, hiervoor kunt u bij SDC terecht. Klik op onze banners voor een kosteloos proefabonnement.
628 berichten.
Stel7474 uit Enschede schreef op 15 november 2019 om 20:29:
Wij gaan morgen ook waarschijnlijk naar azzura, wordt voor ons eerste keer. willen ook nog steeds naar parenavond bij steamworks, helaas zijn die er te weinig en telkens als we niet kunnen grrrr Gr D en B
Stel41en43 uit Drachten schreef op 14 november 2019 om 18:26:
Hoi,wij leuk stel gaan zaterdagavond naar azzura zijn er meer stellen die gaan, wordt onze eerste keer daar als stel. Gr J en A
Adje68 uit Ergens rond Nijmegen schreef op 14 november 2019 om 09:36:
Ons kikaccount is 4Adje68 PenA
pena uit nvt schreef op 13 november 2019 om 22:10:
adje68 Hebben jullie een kik Account ? zo ja , welke ?
Adje68 uit Ergens rond Nijmegen schreef op 13 november 2019 om 16:26:
HoiPenA, wij zij beide net 50. Zien er nog goed uit en hopen jullie zeker te treffen de 28e bij Azzurra.
Mark uit Rotterdam schreef op 13 november 2019 om 13:01:
Mijn berichten komen niet door hier,down we iets verkeerd?
Admin-antwoord door: Ray en Anita
Klopt, geen dating meer. Hiervoor kunt u op SDC terecht.
robenmarjan uit Eindhoven schreef op 13 november 2019 om 11:36:
Wij gaan waarschijnlijk morgen naar Azzurra. Zijn er nog stellen die ook van plan zijn er een gezellig moment van te maken.
Richardenpriscella uit Arnhem schreef op 13 november 2019 om 09:54:
Welke lekkere geile stellen gaan er vanavond naar azzurra gr van ons
Richardenpriscella uit Arnhem schreef op 13 november 2019 om 08:37:
Hallo Renate en Marcel uit Deventer ons is het heel goed bevallen en jullie geen op dringende mensen heel warm en gemoedelijk je kunt ons ook met kik account Richardenpriscella antwoord geven graag horen we graag jullie ervaring gr van ons xxx
H&R uit Utrecht schreef op 13 november 2019 om 06:22:
Hallo wij zijn een bi stel van 41 gaan er op de gemengdevanavond ook bi stellen en bi mannen naar azura? Geile groetjes ons
PenA schreef op 12 november 2019 om 20:37:
Adje68 zijn jullie mv stel in de leeftijd van ?? ‘kun je enige beschrijving van jullie geven ? hoe herkennen we jullie ??
Stiefpat uit Arnhem schreef op 12 november 2019 om 19:38:
Wij zullen er 28-11 ook zijn op de stellen dag. Verjaardag van de man vieren die ook jarig is die dag en aangezien we vakantie hebben hoeven we niet op de klok te letten 😍 Zijn benieuwd hoe het nu is bijna een jaar nadat wij voor het laatst geweest zijn op de stellen dagen. Je kunt ons bereiken via sdc en kik met de naam Stiefpat
Renate en marcel uit Deventer schreef op 12 november 2019 om 19:34:
Hallo richardenpriscella, wij waren er ook. Hoe is het jullie bevallen? Groetjes renate en marcel
Adje68 uit Ergens rond Nijmegen schreef op 12 november 2019 om 18:44:
Ook wij zijn er rond de midsag al tot uurtje of 17:00. Samen bubbelen en wat kletsen? Daarna zien we wel toch....
ErCa6165 uit Oosten des lands schreef op 12 november 2019 om 18:22:
@pena, wij gaan de 28-11 ook voor het eerst naar Azzurra, zullen in de middag komen en tot in de avond blijven.
PenA uit ? schreef op 12 november 2019 om 17:10:
categorie vijftigers is omdat wij 60 (m ) en 52 ( v) zijn . Lang en slank beiden ... erg jeugdig en ook ondeugend .. hij is hetero, zij bi ..... nou ... we zien wel .... hebben er zin in ... en veertigers ook leukfijn .... natuurlijk ... kom maar ....
pena uit nvt schreef op 12 november 2019 om 10:36:
gaan er nog leuke aantrekkelijke stellen ( m/v ) donderdagmiddag 28/11 ???? wij zijn er rond 12 uur tot ongeveer 17 uur . voor het eerst naar azzurra , spannend ... liefst jullie in de caterogie vijftigers ...
Richardenpriscella uit Arnhem schreef op 8 november 2019 om 17:05:
Hoi hoi welke stellen gaan er morgen naar azzurra we zijn in september op de laatste donderdag van de maand geweest en is ons allebei goed bevallen nu willen we morgen avond gaan kijken of het op zaterdag ook zo gezellig is geile groetjes van ons
Butterfly454 uit Kaag en Braassem schreef op 8 november 2019 om 09:18:
Nu even ander onderwerp. Wij gaan vanavond naar Mystique , hier is het ook heel gezellig. Welke stellen komen wij daar tegen voor een praatje/babbel en wie weet meer, zonder verplichtingen Wij zijn 53 en 53 leuk jong uitziend stel. We staan ook op SDC onder Butterfly454
Stef uit Brabant schreef op 8 november 2019 om 08:16:
Donderdag met dame + vriend gebubbeld. Dame liep in mooi zwart kant jurkje. Echt een plaatje om te zien. Ik geloof dat ze Maartje heete. Graag hoor ik hier wanneer jullie weer naar Azzurra gaan , wat was het top.

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

You may also like...

4 Responses

  1. PenC schreef:

    Leuk verslag Ray,

    wij komen al in de Showboat zo lang als deze bestaat. Eigenlijk iets langer, want we zijn bij de verbouwing al wezen kijken. We zijn destijds eigenlijk mee verhuisd vanuit een andere club waar we tot die tijd vaak kwamen. Als je ergens zo lang komt dan heb je geen echt objectieve blik meer. Goed te lezen dat jullie de klantvriendelijkheid ook zo ervaren hebben.

  2. Ram schreef:

    Komende vrijdag 13 juli (oeps) rij ik naar limburg in de ochtend en einde middag weer terug naar Amsterdam, welke vrouw of stel vind het spannend om mij te ontmoeten om sex te hebben en wellicht met elkaar?

  3. Ram schreef:

    Ram_amsterdam@yahoo.com voor een afspraak onderweg…:)

  4. Costa schreef:

    HOi allemaal
    Ik ben een jongen van 38 jaar normaal postuur netjes en verzorgd wil ik via deze weg met wat oudere dames in contact komen. Leeftijd geen issue maar wel hygiene en schoon. In woon in de buurt van amsterdam sloterdijk/dus laat het maar weten ook stellen die een triotje willen ervaren, ik ben zelf hetero (top) straight. Ik hoor het wel
    MVG kik Costaslol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.