Little Sins

Allereerst een heel gezond, gelukkig, succesvol én geil 2016!

De kerstvakantie is weer voorbij! Dit jaar hadden we maar liefst drie kerstdagen. Na de twee dagen vol verplichtingen was de derde kerstdag een uitgelezen gelegenheid om een spannend, erotisch en sfeervol feest te bezoeken. 

Little Sins organiseert regelmatig feesten die op een bijzondere locatie gegeven worden en een zeer spannende lading hebben. Door de thema’s en daaraan verbonden dresscode is ieder feest een unieke happening. Omdat iedereen zich aan de voorgeschreven dresscode houdt, vormt zich binnen een mooi en sfeervol geheel. Het is een lust voor het oog om te zien dat iedereen z’n best heeft gedaan. Het gaat er duidelijk niet om dat je de mooiste bent of de meest luxe outfit. Wel straalt iedereen van plezier en dat is het allerbelangrijkst. Je lekker voelen komt van binnenuit! 

 

Voor beginnende swingers is Little Sins een perfecte gelegenheid om eens voorzichtig te proeven aan het spelen in de zogenaamde love lounge. Seks staat niet op de eerste plaats deze avond, maar er is wel (voor wie wil) gelegenheid om heerlijk van elkaar te genieten. Ook kijken en summier meeproeven is een goede optie! 

 

De avond heeft heerlijke house muziek, onder andere de ex-judo goeroe Dennis van der Geest draait lekker tot in de kleine uurtjes. Het fort waar dit feest wordt gehouden heeft verschillende catacomben met een oesterbar, ijsco bar, sisha lounge en een tweede dansvloer. Voor Angelina en Bratt is deze avond een heerlijke combinatie van mooie mensen kijken, dansen, kletsen en flink sjansen.

 

Het is opvallend dat iedereen die hier (ook de mensen die aan het werk zijn) enorm genieten! Het lijkt erop dat de Little Sins feesten inmiddels een vaste kern van bezoekers heeft opgebouwd. Ook wij als nieuwelingen voelen ons gelijk thuis en welkom. Ongedwongen plezier hebben en dat op een manier met veel klasse. Ik kan het niet beter omschrijven als het verschil in rijden in een Opel Kadet of een Mercedes. Beide auto’s brengen je van punt A naar punt B. Maar als het aan Angelina en Bratt ligt, dan is de Mercedes toch iets prettiger en comfortabeler. Het feest van Little Sins voelt als een warm bad. Alles is perfect geregeld en met een heel voldaan gevoel gaan we naar huis en praten direct over het volgende feestje:

The Great Gatsby Valentine Sins op 13 februari. (exacte locatie is nog geheim, maar… in Amsterdam in een 17e eeuwse kerk waar je vanuit je hotelkamer naar het feest kunt omdat het aaneengesloten is, laat niet veel te raden over..

Style is dit keer:
Roaring twenties met mannen in tuxedo en dames met de lange parelkettingen! 

Meer info op www.littlesins.nl
of onze party agenda

Geile Groeten
Angelina

 

Little Sins
LittleSins is een Dance & Lounge concept, die de behoefte aan ‘anders uitgaan’ wil vervullen. LittleSins organiseert besloten dance parties voor 200 tot 400 couples op bijzondere locaties (o.a. kastelen, grotten, kerken, boten, etc.) met zinnenprikkelende dresscodes & kleurrijke thema’s en met als basis een perfecte mix van Music & Lights! Deze spannende en sensuele parties zijn bedoeld voor ‘People who know how to party…!’. Voor mensen die onbezonnen willen dansen & feesten, spanning & avontuur zoeken, luxe & sensualiteit willen ervaren in een vertrouwde omgeving. Voor mensen die af en toe niet alleen kunnen, maar ook willen genieten van een kleine zonde…

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.