Lekker Samen…

DSC_0008 (3)Enkele weken geleden waren wij op visite bij diagonale vrienden Kees en Marina. Diagonaal is onze benaming voor die weinige vrienden die zelf niet swingen, maar wel op de hoogte zijn van onze swing activiteiten. Als we ze treffen laten ze nooit na om te vragen naar onze laatste avonturen. Die delen we dan, hoewel we de details voor ons zelf houden. Ondanks dat smullen ze van onze verhalen.
Na onze verhalen kwamen we vanzelf terecht bij het seksleven van dit stel. Ze vertelden dat ze 2 of 3 keer per week seks hebben. Die seks bestaat dan uit een vrijpartij die hooguit drie kwartier duurt, meestal voordat ze in slaap vallen. Gewoon in bed. Niks mis mee, vinden wij. Maar na een relatie van jaren was daar de spanning wel een beetje vanaf. “Maar hoe vaak trekken jullie een hele avond of nacht uit voor seks met elkaar?” vroegen wij. “Nooit”, was het antwoord.

Samen leer je elkaars lijf en de genotsknopjes zo heel goed kennen
Eén van de belangrijkste lessen die swingen ons heeft geleerd is dat seks zoveel meer kan zijn dan die standaard vrij partij. Juist ook gewoon samen, zonder extra mensen er bij. Eén of twee keer per maand zorgen we er voor dat we alle tijd van de wereld hebben. We verbouwen dan onze huiskamer een beetje door er met twee matrassen en veel kussens een heerlijke loungehoek in te maken en steken de kaarsjes aan. Zelfs een sling kunnen we tegenwoordig aan het plafond hangen. Sexy lingerie en ons koffertje met speelgoed voor volwassenen maken het plaatje af. Vaak ook was het die tijd en setting die ons de ruimte te gaf om te experimenteren met al die vormen van seks die we tijdens het swingen tegen kwamen. Tijdens het swingen maakten we kennis met ondermeer: tantra massages, squirten, bdsm, striptease, anale seks, wappen, tal van toys waarvan we het bestaan niet kenden en bondage. Tijdens een feestje geconfronteerd met deze dingen wordt de nieuwsgierigheid gewekt.

Die nieuwsgierigheid is al vaak de inspiratie geweest om er samen mee te experimenteren en die dingen te behouden die bij je passen. En soms is het ook een kwestie van oefenen. Squirten is zo’n ding dat je samen heel goed kan oefenen, net zoals anale seks. De gever moet daar een handigheid in krijgen en de ontvanger moet zijn/haar eigen lichaam op dat vlak leren voelen en gebruiken. Samen leer je elkaars lijf en de genotsknopjes zo heel goed kennen. Spannend en inspirerend blijft het zo in ieder geval zeker. En wat is er dan leuker om die nieuw verworven vaardigheden weer te gebruiken bij het volgende swing feestje. Het beheersen van dit soort vaardigheden zorgt er ook voor dat je steeds zekerder en gemakkelijker kunt seksen met anderen tijdens een feestje.

Daarmee heeft swingen onze relatie verrijkt. Betere en gevarieerdere seks, groter genot en een beter begrip van wat je partner lekker vind. Die inspiratie hoeft natuurlijk niet uit swingen te komen. Gewoon lekker samen experimenteren. Niks is gek. Al die vaardigheden kun je samen leren en zo seks laten groeien tot fantastische belevenissen. Neem die tijd, laat de wereld even aan je voorbij gaan, doe de deur op slot en de telefoon uit.

Rens!

You may also like...

2 Responses

  1. john schreef:

    Ik mis; swingen in een of meer kamers; jaloezie; met bekenden of anoniem; leeftijdsverschil; overtal aan mannen.

  2. Ray en Anita schreef:

    Ik mis dat niet, want we swingen altijd samen. Mogelijk is je het menu bovenin nooit opgevallen, daar staan deze onderwerpen genoemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.