Kinky Warehouse Sale – Recensie

2014-06-20-Kinky-Warehouse-Sale-RotterdamEén van de grappigste evenementen die elk jaar in de regio Rijnmond wordt georganiseerd vinden wij de Kinky Warehouse Sale. Deze beurs wordt niet breed onder de publieke aandacht gebracht. Fetlife.com besteedt er aandacht aan. Nederland blijkt een groot aantal fulltime en parttime ondernemers te hebben die zich bezighouden met de verkoop van erotisch gerelateerde artikelen. Niet alle ondernemers zijn even succesvol en grotere bedrijven blijven onvermijdelijk met winkeldochters zitten. En juist voor al deze laatste stukken en andere moeizaam verkoopbare exotica en erotica is deze beurs de laatste kans op een nieuwe eigenaar.

Veel van de stands richten zich vooral op de wat meer extreme artikelen in het erotica artikelen bereik. Vaak zijn de aanbieders specialisten in zwepen, boeien, latex en leren kleding en vele, vele aanverwante artikelen. Kortom een soort Kamasutra beurs, maar dan voor gevorderden. En zonder shows en andere publiekstrekkers.

Deze keer werd de beurs georganiseerd in een sporthal op een bedrijventerrein in Spijkenisse. Voor de entreeprijs van 3 euro hoefden we het niet te laten. Al snel kwamen we verschillende bekenden tegen uit de kinky, bdsm en fetish scene. De sfeer houdt daarom een beetje het midden tussen een receptie en een beurs. Langzaam schuifelen Sonja en ik langs de kramen. Het publiek is voornamelijk normaal gekleed. Hier en daar kijkt een slaaf of slavinnen collar boven een kraagje uit. En soms zien we onderdanige dames op pijnlijk hoge hakken lopen onder een verder normale outfit. Dominantie uit zich soms in subtiele vormen.

Als echte Hollanders gaan ook wij natuurlijk voor de koopjes. Speelgoed hebben we na jaren speelplezier al zoveel dat het echt wel iets heel bijzonders moet zijn wil het onze aandacht nog trekken. Gelukkig wordt er op deze beurs nauwelijks beginners rotzooi aangeboden. Wat er ligt is doorgaans van goede kwaliteit, zij het met hier en daar een krasje. Een noviteit vonden wij de verkoopdemonstratie van een nieuw soort vibrator. Deze werkt niet met trillingen maar met vacuum en luchtdruk waarbij het de bedoeling is om een clitje vacuum te trekken in een buisje. Vervolgens wordt het clitje geplaagd door zuigende en blazende sensaties. De verkopende dame kon er in ieder geval uit eigen ervaring vol extase over vertellen. Voor 140 euro toch net iets te duur voor een impuls aankoop. Als toekijkend man moet ik dan altijd wel even lachen als er een paar vrouwen om je heen met elkaar in discussie gaan over wat hun clitjes nou wel of niet lekker vinden. Altijd leerzaam.

Uiteindelijk ging Sonja naar huis met een nieuwe latex hotpants, een nauwelijks de billen bedekkend glimrokje en twee paar geile kousen in extra lange maat. Ik zelf was blij een fraai stretch lak hesje van de bekende ontwerper Peter Domenie te kunnen scoren. Duur was het niet, de tas zat vol voor nog geen 80 euro.

You may also like...

1 Response

  1. Jett schreef:

    Op zondag 5 juni 2016 alweer de zesde editie van deze gezellige markt/beurs/munch. Echt een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.