Kamasutrabeurs stopt ermee

Opgepast met de photoshoot op de beurs
We krijgen meerdere malen vragen over de Photoshoot van erotisch blad “Foxy”. Zij bieden mensen op de beurs een kosteloze photoshoot aan met als doel deze foto’s in het blad te plaatsen. Meerdere jonge mensen zijn hier in meegegaan en via een ondertekend contract machteloos bij verzet op plaatsing van de foto’s in blad Foxy. PAS OP WAT JE TEKENT, LEES het contract eerst!!!!
Meer dan een miljoen mensen hebben de KamaSutrA beurs sinds de oprichting in 2000 bezocht. Dit najaar valt echter het doek voor het grootste erotische lifestyle evenement in de Benelux. De laatste editie vindt plaats van 29 september t/m 1 oktober in hal 1 van de Jaarbeurs.
Tijdens deze editie zal de Jaarbeurs in Utrecht nog éénmaal omgetoverd worden tot een erotische speeltuin voor volwassenen. Ze hopen een onvergetelijke indruk achter te laten bij het publiek.
De voorverkoop voor ‘The Final Edition’ van de KamaSutrA beurs is vandaag begonnen. Er zijn slechts 15.000 kaarten in verkoop. Bovendien zijn de prijzen verlaagd naar 20 euro op vrijdag en zondag, en 25 euro op zaterdag.
Houd er rekening mee, dat eenmaal binnen, boven op de entreeprijs opeens extra geld gevraagd wordt voor oa. het swingerscafé (+40€) en dat de videobeelden van blote mensen in oa het Funhouse heimelijk doorverkocht worden. Vanzelfsprekend mag je binnen niets filmen want dat zou natuurlijk toch echt niet kunnen, verklaart de organisatie op de website.

Een eventuele vervanger voor de Kamasutra Beurs is Het kriebels-event

 

You may also like...

2 Responses

 1. Leukerinhetecht schreef:

  Zo jammer dat de kamasutrabeurs ermee gestopt is. Lekker laagdrempelig en iedereen die net iets meer durft dan ze normaal durven.
  Is er iets vergelijkbaars om naar uit te kijken.
  Link naar kriebelfestival blijkt niet meer te werken.

 2. Ray en Anita schreef:

  De link is aangepast, ze hebben een andere website gekregen.
  Helaas is de ‘friemel-markt’ te klein en schuiven degenen die op de KS zijn geweest door naar de clubs en thuisdates. Dus ze hebben niet genoeg klantenbinding opgebouwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.