Help wanted!

Voor uitbreiding van ons team (Joy, Anita, Rens en ondergetekende) zoeken we een extra collega met pit.

leSamenswingen.nl is een online E-magazine voor en door swingers. We proberen nieuwtjes te brengen in de vorm van columns en heel veel uitleg te geven over swingerszaken. Ook hebben we een Party kalender erbij om de lezer op de hoogte te houden van leuke events. We zijn hard bezig met een app voor op de smartphone zodat de lezer een push bericht kan krijgen zo gauw er een nieuw onderwerp is geplaatst. Dus ook technologisch proberen we voorop te lopen.

 

De site is voornamelijk gericht op beginners en we willen positieve berichtgeving naar buiten brengen. (naar de hel ga ik toch al, omdat ik deze site heb gemaakt haha)

We zijn op zoek naar mensen die dingen/clubs/feesten willen testen, een interview willen afnemen of een heel leuk idee hebben wat we op de site nog niet hebben. Het is zo dat we geen budget hebben, dus je zult zelf het lef moeten hebben om ergens op af te stappen en “wat te fiksen”. Het voordeel is wel dat je een hele leuke middag kunt hebben en een paar nieuwe vrienden kunt maken. Dat is ook wat waard natuurlijk. (Vergeet de kinky meet en greets met ons niet…grapje)

Denk je dat jij ons team wilt versterken? Stuur ons dan ff een briggie via het contactformulier!

 

1 Response

  1. Michael Walzberg schreef:

    Hi, ben wel geïnteresseerd om te helpen het swingen te promoten, absoluut voorstander van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.