Wat kan wel en wat juist niet in dit onderwerp?

Heerlijk naar buiten, genieten van de natuur en elkaar! Dogging, Naturisme, Swingers en Gays. Iedereen is welkom.
ivm AVG wetgeving laten we geen contactgegevens door, wat wel mag is een omschrijving hoe jullie te herkennen zijn en dat jullie op een bepaalde tijd op een bepaalde plaats zijn.
We wensen iedereen een heerlijke zomer 2022! xxx
Post Reply
Ray
Site Admin
Posts: 16
Joined: 15 Jun 2020 15:47

Wat kan wel en wat juist niet in dit onderwerp?

Post by Ray »

Buitenseks is heerlijk en spannend om te doen! Wapperende dunne doorschijnende zomerjurkjes, de wind over je huid voelen en de warme zon warmt je hele lichaam op. Wij worden daar wel geil van, vooral als er wat mensen staan te kijken terwijl we bezig zijn. Soms vragen we iemand dichterbij te komen en voor je het weet is het een grote orgie geworden.

Omdat we ons aan de AVG wet moeten houden kunnen we geen echte namen, contactgegevens, kik id's, emailadressen, telefoonnummers of linkjes doorlaten.

Wat wel kan: Schrijven dat jullie woensdag een Oranje handdoek hebben met een Durex parasol erboven, op strandje 'de Paal' en op zoek zijn naar stellen of wellicht veel geile mannen. Doe wat je leuk vind!

De ervaring is dat veel fakers graag communiceren via contactgegevens en liever niet op de echte ontmoetingsplekken komen. Dus afspreken op de locatie werkt eigenlijk het beste, cut the crapp!! What you see is what you get en daar gaat het nou net om. Elkaar lekker getten haha

We wensen iedereen een geweldige zomer 2021 met veel buitenseks!

Toch nog vragen? Reageer dan in de thread hieronder-->>
Post Reply