50 Shades

Als we imagesde media mogen geloven zorgt de première van 50 Shades of Grey voor een run op erotische shops en bouwmarkten. Zelfs op de website van de Telegraaf is een opgetogen uitbater van een bouwmarkt aan het woord die met trots zijn veelzijdige collectie duct tape en touw laat zien. Extra op voorraad genomen voor giechelende stellen die een rolletje tape en een paar meter touw komen aanschaffen om de film zo getrouw mogelijk na te spelen.
Leuk om te zien hoe op deze manier het spel van Dominantie en onderdanigheid uit een kleine subcultuur wordt gehaald en voor het grote publiek toegankelijk wordt. In het begin van onze reis door swingersland, jaren geleden, werden ook wij gepakt door het bdsm virus. Nog ver voordat het boek 50 Shades ooit geschreven was. In die tijd kon je nog in alle rust een bouwmarkt binnengaan en er duct tape, touw, musketonhaken, harpsluitingen, bamboe stokjes, kettingen en andere martelwerktuigen aanschaffen zonder dat je door de caissière verlangend werd aangekeken bij de kassa. De kennismaking en groei in bdsm zorgt er voor dat je de hele wereld door een andere bril gaat zien.

bij de tuin artikelen de rok van je sub omhoog schuiven
Immer gespitst op het misbruiken van voorwerpen en plaatsen voor bdsm doeleinden ziet de wereld er ineens veel spannender uit. Vragen als: “Is deze boomtak sterk genoeg om mijn subje in een bondage aan op te hangen?” en “Zijn deze zwarte Hema wasknijpers geschikt als tepelklem?” werpen een heel ander licht op de werkelijkheid van alledag. Gelukkig waande je je in die tijd nagenoeg alleen in deze belevingswereld. En als je dan zelfverzekerd rondkijkend en gevolgd door een kortgerokt en hooggehakt subje zonder slip door een bouwmarkt liep was de gedachte aan bdsm voor het winkelpubliek ver weg. Rustig kon je op een doordeweekse middag bij de tuin artikelen de rok van je sub omhoog schuiven en een bamboestokje op haar welgevormde achterwerk testen. Gewoon tussen de kunstmest en tuinslanghaspels. Ik ben bang dat dat komend weekend en lang daarna anders gaat worden. Stelletjes met 50 Shades inspiratie zullen zich verdringen in de bouwmarkt. Geen winkelpad kun je inlopen of er staat wel een subje aan een stelling vastgebonden. Nieuwbakken meesters staan te worstelen met bondageknopen. Opgewonden demonstratrices laten alle creatieve gebruiksmogelijkheden van touw en duct tape zien aan het koopgrage publiek.
Komende tijd doen wij even niks aan bdsm. We gaan lekker kijken en ons vermaken. De voordeelpas van de bouwmarkt heb ik alvast opgezocht.

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.