Expeditie Tsjechië

Met de kerstdagen in het vooruitzicht vluchten Angelina en Bratt richting het oosten, naar het land van ijshockey en bier; Tsjechië.
Dit keer geen ijshockey, een beetje bier, veel cultuur en nog meer sex! In Praag worden na de culturele uitstapjes hoge hakken met kristallen en een catsuit gescoord. Zoveel bling bling in de winkels, daar wordt elke vrouw hebberig en heet van… De avond begint in de taxi al erg spannend. De chauffeur loopt rood aan als we uitleggen waar we heen willen. Swingersclub praha1. Op de website hebben we wel de straat, maar geen huisnummer gevonden. Dus eenmaal in de straat wordt het een flinke zoektocht… En dat half naakt op de kristallen pumps… Uiteindelijk bellen we ergens aan en wordt door een flinke Tsjech gezegd dat de club gesloten is. Het lijkt net een film. Daar staan we dan! Gelukkig nog club nummer 2 op ons briefje, dus de volgende taxi brengt ons na een rit van ruim twintig minuten in een buitenwijk, de Praagse bijlmer. Onder een flat moet het zijn. Een kleine blauw verlichte letter F geeft aan dat we bij club Fantasy zijn. Voor de zekerheid gaat Bratt eerst even kijken… Stel je voor dat t gesloten is en de taxi is weg… Dan is deze buurt wel erg ongezellig.
Maar niks is wat t lijkt, want eenmaal binnen worden we heel bijzonder verwelkomd. We moeten óf onze schoenen uit (nee dank u, ze zijn net nieuw, dus graag nog even showen…) óf we moeten ze met een baby wipe schoon poetsen. De onderkant uiteraard… Zo’n propere tent heb ik nog nooit meegemaakt.
We worden welkom geheten door een zeer jong meisje. (19 blijkt later… oef) en dan gaan we lekker even uit de jassen en in de relax modus. Modern, schoon en overzichtelijk. Merendeel heren aanwezig en vanavond blijkt een gangbang avond te zijn. Een paar koppeltjes die graag onderling uitwisselen en verder liever geen gezelschap willen op hun bedje. Het is toch heerlijk fijn dat dat ook kan. Ook de hete heren die zin in gangbang hebben blijven op gepaste afstand als ze in de gaten hebben dat ook wij liever samen spelen dan met half Praag.
Er was alleen één uitzondering… Net toen we binnenkwamen was er een goddelijke jongeman… Zelfs mét zn kleren aan was duidelijk te zien was dat hij geen dag de sportschool oversloeg. Hij was klaar voor vanavond en wilde naar huis. Met een kleine glimlach en beetje overredingskracht was hij toch bereid om nog even met ons te rollebollen. Jummie, wat een lekker lijf. Bratt stond met een glimlach van oor tot oor te kijken hoe Angelina zich razend snel uit haar jurkje worstelde… De nieuwe catsuit kon gelukkig aanblijven… Wat een uitvinding deze kruisloze mode! De jongeman zoende en streelde heerlijk maar keek uiteindelijk een beetje hopeloos naar Bratt. Doordat hij al lang bezig was geweest die avond was er van een erectie geen sprake… Angelina was in extase… Gewoon zo een lijf een keertje voelen en zoenen met zo’n knul is soms al geiler dan de daad op zich!
Verder waren er duidelijk jonge meisjes die zich heerlijk lieten verwennen maar waarvan ook duidelijk was dat ze ingehuurd waren. De keuze om wel of niet met hun verder te gaan is heel persoonlijk. Voor Angelina en Bratt voelde dit op deze avond niet als een toevoeging op het plezier dat ze met elkaar hadden. Het is ook geil en uiteindelijk waardevol om samen te spelen en te weten dat er mensen kijken.
Tussendoor bier en praatjes aan de bar; een leuk internationaal gezelschap… Daarna weer verder met Angelina vastgebonden aan het Andreas kruis. De overgave versus de macht geeft een heel bijzondere spanning. Het is vooral een geil spel waar de zinnen geprikkeld raken. Uiteindelijk in t bubbelbad waar je ook aan de bar kan hangen!
Als we vertrekken en willen afrekenen blijkt dat een andere gast onze rekening heeft voldaan. Geen naam, geen verdere informatie. Zomaar, omdat t kan en blijkbaar was t gezellig met elkaar… Bijzonder!

Het was een leuke avond en een aanrader om op vakantie ook je stoute schoenen aan te trekken. Misschien wel t belangrijkste: ook in t buitenland is duidelijk respect voor elkaar. Verschillende nationaliteiten die elkaar ontmoeten en de regels van t spel worden door iedereen ongecompliceerd toegepast.

Enjoy!
Angelina en Bratt

You may also like...

2 Responses

 1. Ener schreef:

  Goedendag ik ben een alleenstaande man ik zou graag een erotische vakantie willen gaan doen die niet al te duur is, hebben jullie hier ervaring mee en misschien wat adressen?

 2. Ray en Anita schreef:

  Hallo Ener,

  Ik heb daar zelf geen ervaring mee. Het handigst is een gelijkgestemde vrouw te vinden en met haar de boer op te gaan. Als alleenstaande man moet je het echt hebben van populariteit in de zin van sociaal gevonden worden en looks hebben. Anders mag je toch echt achteraan sluiten bij de vele mannen die met swingers mee willen doen.
  Plaats een oproepje op wat fora of datingsites?
  Als mensen willen reageren mag dat hier ook natuurlijk.
  Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.