• Geen categorie
  • 0

Even rekenen met internetdaten

hpOver single mannen wordt veel gepraat en geschreven in swingersland. Meningen onder stellen over single mannen variëren van hinderlijk tot welkome aanvulling. Ook wij kennen wel een paar single mannen die altijd wel in zijn voor een feestje. Stuk voor stuk leuke, sociaal vaardige kerels die hun mannetje weten te staan op een feestje of tijdens een date. Een heel belangrijk aspect is dat deze mannen echt iets bijdragen aan de geile beleving van het moment. Niet alleen halen, maar zeker ook brengen. Kwestie van balans en vooral ook van gunnen van mij uit. Ik ben erg zuinig op mijn vrouw en ik gun dus lang niet elke man het voorrecht om van haar te kunnen genieten. Dat staat nog even los van het feit dat Sonja natuurlijk wel een warm gevoel moet krijgen van diezelfde man, anders wordt het zeker niks. Bovendien snoep ik ook graag van een andere aantrekkelijke vrouw. Met een stel gaat dat nou eenmaal eenvoudiger, dan met een single man. Kortom, wij hebben niet zo heel veel ruimte voor single mannen. Overigens gaat hetzelfde betoog op voor single vrouwen.

Overigens gaat hetzelfde betoog op voor single vrouwen

We daten en/of feesten ongeveer 20 keer per jaar met anderen. De rest van de dagen zijn we aan het werk, hebben sociale verplichtingen of genieten gewoon samen van elkaar. Van die 20 keer hebben we 2 of 3 keer ruimte voor en zin in een single man. Om een trio mee te doen, of als extra man op een thuisfeestje. Per week ontvangen we ongeveer 5 berichtjes van single mannen die een date met ons wel iets lijkt. Dat zijn ruim 250 berichtjes per jaar. De oplettende lezer voelt inmiddels wel aan waar de schoen wringt. Het aanbod overstijgt de vraag bij ons ongeveer met een factor 100.

Naar de reden kunnen we raden…
Als we dus al een keuze willen gaan maken dan ligt de selectie lat hoog. Fysieke aantrekkelijkheid speelt daarbij zeker een rol. Daarmee vallen de eerste 200 mannen al af. Tweede is een pakkend berichtje. Teksten van een enkele regel vallen ook af en krijgen meestal niet eens een antwoord: delete! Een derde is de insteek van het bericht. Kom je alleen iets halen, of kun je ons duidelijk maken wat je komt brengen? De mannen die alleen oog hebben voor haar en mij zoveel mogelijk passeren slaan de plank mis. Inmiddels is er nog maar een enkeling over. Van deze enkelingen weet de helft te melden dat ze alleen door de week en overdag tijd hebben. Naar de reden kunnen we raden, maar toch maar niet. Met geluk houden we zo twee of drie mannen per jaar over waar we iets mee kunnen en willen en waarmee we een echt feestje bouwen. Wij zijn blij met het royale aanbod. Reken maar uit, met minder aanbod geen feest!

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.