Eén kans voor een eerste indruk

roosBijna nooit kunnen we nalaten om te kijken welke nieuwe leden zich hebben aangemeld op de swingers datingsite waar we lid zijn. Nieuwsgierig als we zijn willen we natuurlijk graag weten welke nieuwe leden zich bij ons in de buurt hebben aangemeld om het swing avontuur te beginnen. Slechts zelden reageren we op diezelfde nieuwe aanmelders. Bij de meeste beginnersprofielen gaat het bij ons niet kriebelen.

Jammer, want als je de aandacht die je als nieuwe aanmelder krijgt niet gelijk goed benut dan is dat eigenlijk een gemiste kans. We snappen best dat mensen soms wat overvallen worden door het feit dat ze ineens een profieltekst moeten schrijven en een paar foto’s moeten plaatsen. Handiger is het om je profieltekst al klaar te hebben en een paar foto’s te hebben die je wil laten zien op je profiel. Op het moment dat je dan je profiel gaat invullen in het een kwestie van knippen en plakken om je verhaal goed neer te zetten.

Vraag je goed af wat je wil communiceren en waar je naar op zoek bent. Hoe specifieker je bent, hoe gemakkelijker het is voor anderen om interesse in je te krijgen, of juist niet. Stap niet in de valkuil om te proberen zo aantrekkelijk mogelijk te zijn voor zoveel mogelijk mensen. Daarmee wordt je tekst al snel een aaneenschakeling van algemeenheden waar eigenlijk niemand echt iets mee kan. Een paar leuke en uitdagende foto’s zijn heel belangrijk om het beeld zo compleet mogelijk te maken. Dat hoeft zeker niet herkenbaar. Geen enkele foto is veilig op het internet en niemand wil dat zijn of haar foto’s gestolen worden en een eigen leven gaan leiden. Als dat gebeurd zonder dat je herkenbaar bent is dat al een stuk minder erg. Waar we ook op afknappen zijn slecht belichte vleeswaren plaatjes. Wij kennen geen mensen die getriggerd worden door een fantasieloze afbeelding van een poes of een pik, al dan niet in opgewonden toestand. Wel zien we graag een plaatje die een duidelijk beeld geeft van hoe een lijf eruit ziet en dan het liefst op een leuke en creatieve manier. Zelfs met een mobiel kun je met een beetje creativiteit al prima uit de voeten om wat leuke plaatjes te schieten. Een professionele fotoshoot is echt niet noodzakelijk. Als je samen even tijd uittrekt om jezelf goed neer te zetten met een duidelijk verhaal geeft dat zeker meer reacties en dus meer kans om snel die eerste, leuke, lekkere en geile date te hebben.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.