Datingsites

swingrs1Er zijn verschillende datingsites op het internet te vinden. De ene site is meer gericht op sociaal contact, de andere is meer gericht op het vinden van een vaste relatie. Dit zijn nou niet echt de datingsites waar je swingers zult vinden….

Er zijn voor swingers en het vinden van sexuele contacten sites zoals: chatgirl, swingersnederland, regioswingers of Swingrs.nl. Bijvoorbeeld chatgirl is meer gericht op singles en vlugge sex, je zult hier ook wat mensen treffen die paydates aanbieden. Swingrs.nl en SN zijn wat meer gericht op stellencontact. Swingrs.nl werkt met een camcheck zodat je identiteit een stuk veiliger is dan bij de andere datingsites.

Liever gratis chatten met swingers? Kijk op onze eigen chat!

 

Hier een overzichtje van de Nederlandse Sites:

Swingrs.nl
swingersnederland.nl
adultmatch.nl
regioswingers.nl
swingersdatingclub.nl
b4dating.com
fun2love.nl
sdc.com

SDC 20 dagen op proef via onze kortingscode
Voor SDC is er een kortingscode waarmee je 20 dagen lang een proefabonnement kunt krijgen. Je krijgt beperkte functionaliteit maar genoeg om een beeld te kunnen krijgen hoe de site er van binnen uit ziet,, Deze promocode is 25205. Meestal hebben ze in de decembermaand een actie dat je een eeuwigdurend “lifetime” lidmaatschap kunt afsluiten voor een eenmalige vaste prijs. Dat hebben wij ook gedaan, enkele jaren geleden. Het is een hoop geld ineens maar het is uiteindelijk veel goedkoper dan jaarlijks terugkerend betalen. Gewoon ff proberen.

Veel dateplezier!

Ray