Club Amouret’te op herhaling….door Roos en Mich

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

Woensdag een leuke dag uit. We beginnen ons dagje uit in Hilversum. Zie ons verslag onder de rubriek “Lezerspost” op deze site.

Na ons bezoek aan de EC rijden we van Hilversum naar Maarssen. Onderweg stoppen we nog even voor een hapje eten in Utrecht. Rond half negen komen we aan bij club Amouret’te in Maarssen. De parkeerplaats is al aardig gevuld dus dat stemt ons positief. Eenmaal binnen lopen we naar boven om onszelf even om te kleden. Roos trekt haar zojuist nieuw gekochte setje aan en zelf trek ik een leuke boxer aan. Boven begroeten we al diverse bezoekers en zien ook alweer bekende gezichten.

Dan eerst even wat te drinken halen beneden bij de bar om vervolgens onszelf te laten zien in de rokersruimte. We nemen plaats aan een van de hoge tafels. Roos trekt de aandacht weer eens naar zich toe om bijna met tafel en barkruk tegen de grond te gaan, maar gelukkig het gaat goed en de overige aanwezigen kunnen het wel waarderen. Goed we zijn binnen en er is in elk geval alweer genoeg gespreksstof om gezellig met de overige aanwezigen te genieten van onze drankjes en rokertjes.

In onze ooghoeken zien we de toegangsdeur regelmatig openen en zien we dat er diverse stellen en alleen gaande heren binnenlopen. Wij besluiten dat het tijd wordt om een rondje te maken door de leuke locatie. We lopen naar boven bergen onze rokertjes op in de (kleine) kluis en maken een rondje over dezelfde verdieping en de verdieping erboven. Het is nog rustig en er is nog geen noemenswaardige aktie in de diverse ruimtes. We lopen terug naar de bar en bestellen ons nog iets te drinken om vervolgens op de bank in de lounge hoek plaats te nemen.

Nu hebben wij zelf al genoeg aktie beleefd in de EC in Hilversum en gaan wij sowieso nooit met echt voorbedachte rade naar clubs of dergelijke dus we praten samen en met de overige aanwezigen rustig over van alles en nog wat terwijl we onze ogen uiteraard de kost geven aan de mooie mensen om ons heen. Het is gezellig druk en het publiek is zeer gevarieerd. Er lopen prachtige dames rond die onze nadrukkelijke aandacht zeker verdienen. Tja, blijft voor mij een aparte gewaarwording om continu van Roos te horen met die meid wil ik wel een beschuitje eten … Foei! Eerst ik dan jij, kom zo helemaal niet meer aan m’n trekken, haha.

Na nog een drankje of wat nemen we een volgend drankje mee naar boven en doen er een rokertje bij. Tijdens dit bezoek aan de rookruimte ontmoeten we een heel leuk stel Utrecht. Ze blijken voor de vijfde keer in deze club te zijn maar zijn verder nog onbekend in deze swingerswereld. Wij hebben het met een andere aanwezige jongeman over ons cinema bezoek eerder op de dag en hij (jongeman uit Rotterdam) wijst ons op een “the moods bar” in zijn woonplaats. (bedankt voor de tip, we gaan er binnenkort zeker eens een kijkje nemen …) wanneer de dame van het stel uit Utrecht zich ermee begint te bemoeien en aangeeft zeer geïnteresseerd te zijn. We nodigen het stel uit om bij ons aan tafel plaats te nemen en komen in een zeer vermakelijk en open gesprek. We praten ronduit over onze ervaringen en het stel maakt gebruik van onze ervaringen om ons uitgebreid uit te horen. Zo zitten we vlot weer een paar drankjes en rokertjes later te praten in de rokersruimte die inmiddels toch wat fris wordt door de openstaande terrasdeur als we besluiten terug naar binnen te gaan.

Het leuke stel zien we terug aan de bar en de dames vinden het tijd worden om met elkaar even de dansvloer te betreden. De heer van het stel en ik blijven aan de bar en nemen er vlot nog een paar …. We genieten van hetgeen we voor ons zien gebeuren en praten over van alles en nog wat. Roos inmiddels lekker bezweet van haar inspanningen op de dansvloer komt op me afgelopen en probeert mij ook de dansvloer op te krijgen maar daar heb ik nu even geen zin in. Vlot stel ik voor om even te gaan genieten van een lekker warm bubbelbad. Zo belanden we in het bubbelbad, daarna even in het stoombad, de sauna en het dompelbad om lekker uitgerust weer aan de bar een drankje te bestellen.

Het is inmiddels tegen sluitingstijd en dat is merkbaar. Het grote publiek is vertrokken en boven zijn er her en der nog wel een paar gezellige feestjes gaande als ook wij besluiten dat het voor ons voor vandaag genoeg is geweest.

Club Amouret’te bedankt voor jullie gastvrijheid. Het was wederom een heel gezellige avond mede door jullie enthousiaste personeel. Tot een volgende keer maar weer!

Voor het stel uit Utrecht. Zoals gezegd hier ons verslag en onze contactgegevens hebben jullie nu ook.
Wij zijn zeker in voor een meer één op één herhaling ……
Groetjes, Roos en Mich
KIK wijstel9774

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, echt goed!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.