Belevenissen van Angelina

Nu het buiten zooooo guur weer is, hebben Angelina en Bratt de Pornobus even aan de kant gezet en thuis de kaarsjes aangestoken. Het is gezellig samen, maar natuurlijk nog gezelliger met gezelschap dat ook van wanten weet…

Dus via de swingers datingsite hebben we bezoek gekregen van een heerlijk geil steil uit de buurt. Het is altijd even aftasten maar al snel gaan de heren zich druk maken over matrassen en de dames gaan zich omkleden. Dat is altijd een leuk en geil moment om dan te zien wat er gaat gebeuren.

Heel verrassend deze keer werd Bratt flink onderhanden genomen door onze gaste. Ze had een heerlijk stel speelgoedjes, cremetjes en zweepjes met veertjes meegenomen. Deze avond liep heerlijk en was een typische één op één avond.

Gunnen met de grote G!
Een andere avond zijn we binnen onze stad op bezoek gegaan bij een doorgewinterd swingers stel. Heerlijk. Gewoon weten wat het inhoud en geen ingewikkeld lange gesprekken of aftasten. Het instinct volgen, dus weten en voelen dat geur, smaak en gevoel zo puur zijn dat het goed voelt. Hoe je aangeraakt wordt, hoe je samen kan lachen hoe je ook je eigen partner nog blijft plezieren en oogcontact houden.

Daar gaat het om. Kijken hoe de ander geniet. Gunnen met de grote G! (van Geiligheid…. hahaha). Het waren de afgelopen tijden rustige maar niet minder geile avonden.

Binnenkort meer nieuws, Angelina en Bratt gaan naar Amsterdam om mee te feesten op Wastland. Het blijft lekker om de grenzen op te zoeken en steeds weer te verleggen. Uitdaging is nodig en daar gaan we wat aan doen! De lak outfit is klaar, de kettingen zijn gesmeerd en het hotel is geboekt.

Lets get kinky babe!

 

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.