Summertime Backtobasic

Wanneer

22/08/2015 - 23/08/2015    
20:30 - 04:00

Waar


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUMMERTIME.. |  Open vanaf 20:30 – 04:00 |  aanmelden voor 22 augustus klik hier

 

Lieve vriendjes, backtobasic heeft er zin in om de grauwe winter achter zich te laten. Natuurlijk hebben we hele gezellige winterparty’s gehad, maar als het zonnetje gaat schijnen gaat het toch wat extra kriebelen en krijgen wij de zomer in ons bol.

Na onze lenteparty van zaterdag 4 april in de Bananas Club in Den Haag, zullen we op deze locatie ook een HOT SUMMER PARTY geven op zaterdag 22 augustus.

Als de avond heerlijk zwoel is en jullie met een lekker kleurtje van het strand komen, zullen wij de deuren openen om 20.30. Speciaal voor deze avond vragen wij jullie in beachwear te komen.

Wij zullen heerlijke zomerse lichte hapjes serveren en de riante jacuzzi’s vullen met een verkoelend badwater.

De drankjes zijn te verkrijgen tegen zeer vriendelijke bar prijzen: Bier, wijnen en softdrinks € 2,50 (er is geen minimale barbesteding)

Natuurlijk is deze backtobasic avond alleen voor stellen en single dames en is reserveren gewenst.

 

Kosten voor deze HOT SUMMER PARTY zijn slechts € 20 euro per persoon. Vol is vol!

De BANANAS club in Den Haag waar wij dit feestje vieren heeft alle faciliteiten in huis om er een geweldige erotisch feestje van te maken, zo is bij de entree prijs van slechte 20 € per persoon op een exclusief BACKTOBASIC feestje het volgende inbegrepen :

 

Deze avond is inclusief diner and snacks fingerfood tapa’s … kortom zoals jullie van ons gewend zijn.

BACKTOBASIC @ BANANAS leent zich als geen ander voor een avondje geil met stijl , waar men niet door donkere gangetjes hoeft te kruipen om in een soort hokje te belanden… Jullie kunnen kiezen uit vele ruime stijlvolle kamers.

 

Wat dachten jullie van een gele romantische kamer met bad in Romeinse stijl, een in Engelse stijl ingerichte suite met een ingebouwde 4-persoons jacuzzi , zithoek, bar op de kamer en een riant bed, een zwarte stijlvolle zwarte (tijger) kamer met een bad in hartvorm, een roze kamer, blauwe kamer ect. ect. Voor een kleine impressie, zie de foto’s .

 

Voor onze stoutste vriendjes is er ook een bdsm-speelruimte, ook dat is bij ons geen ondergeschoven kindje. De ruimte beslaat een etage van ruime afmetingen en is voorzien van een eigen bar, diverse speeltoestellen zoals een takel, een bok, een sling ect. ect. Bovendien heeft zelfs deze speelkamer een 5-bubbelbad voor 5 personen, diverse zithoeken en is voorzien van toilet.

Natuurlijk zijn er voor jullie kostbaarheden, lockers aanwezig en zijn er meerdere douche/bad-

gelegenheden met fris gewassen handdoeken.

 

Wat vragen wij terug … ?

 

Jullie aanwezigheid met een gezellig humeur, waarbij jullie niet verplicht zijn tot een bepaalde dresscode. Natuurlijk presenteren jullie je na het omkleden sexy. Voor onze stoute bdsm vriendjes zal dat misschien in het leer, lak of rubber zijn en voor de ander high heels met mooie kousen… een setje.. kortom bij ons trek je aan waar je je prettig in voelt.

De mannen bijvoorbeeld in een mooie boxer o.i.d.

BACKTOBASIC avondjes zijn laagdrempelig. Er is bij ons altijd een gemoedelijke sfeer met een leuk gemêleerd publiek met ervaren swingers, beginners, kinky minded of wat dan ook en is alleen voor koppels en een ieder wordt in zijn of haar waarde gelaten.

Single dames bezoeken ons graag, single heren komen alleen met een leuke vriendin ( op een girls for studs feestje zijn wel goed geselecteerde respectvolle studs aanwezig)

Contacten worden bij ons dan ook gemakkelijk gelegd. Jullie zullen nooit het gevoel hebben prompt verloren, zonder aanspraak in een club beland te zijn. Mede door onze grote betrokkenheid ( wijzelf hebben al jaren deze lifestyle) weten wij voor jullie de juiste sfeer te creëren.

Hebben jullie nog geen club-ervaring mail ons gerust, met jullie vragen en op de avond zelf zullen wij jullie op het gemak stellen, zodat jullie je snel thuis voelen.

Faciliteiten:

 • Gezellige bar

• Luxe kamers

• Bubbelbaden

• Kinky play room

• Lockers

• Douches

• Toilet ruimtes

• Airconditioning

• Handdoeken

• Rokersruimte

Rules:

• Dresscode beachwear na binnenkomst

• Single dames zijn welkom

• Single mannen na goedkeuring

• No Partydrugs

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *