9 Tips voor Swingers­čôî

Willen jullie een betrouwbare datingsite dan kunnen we jullie SDC van harte aanbevelen, veel stellen en altijd goeie dates! Klik hier om naar SDC te gaan, ├ęcht goed!

Zit ik lekker effe rond te neuzen naar swingersnieuws voor jullie, kom ik dit tegen…wijze woorden die verspreid moeten worden, reageren kunt u als lezer: onderaan deze pagina.┬ábedankt, Ans vd administratie

 

It’s all about the selectionprocess.

* Zoek je olympische sexprestaties, meld dat dan v├│├│rdat je afspreekt.

* Vind je een slapvallende piemel not done, blijf dan weg bij de wapfeestjes. Het is namelijk algemeen bekend dat bepaalde drugs een slechte invloed hebben op de potentie.

* Doet een man niet voldoende ‘zijn best’ bij jou? Doe eens wat aan zelfreflectie, misschien ben je namelijk zelf wel slaapverwekkend?

* Er zijn aardig wat vrouwen die van alles verwachten van de mannen en denken zelf een sexgodin te zijn. Maar dat kunstje wat ze bij hun eigen man doen blijkt niet bij alle andere, misschien wel veel beter gewende mannen, te werken, en vervolgens denkt die man, gaaaaaaap.

* Vergelijk een swingersdate nooit met je eigen partner. Hoeveel “dates” heb je met je eigen partner gehad voordat je tot het huidige niveau gekomen bent? Dat ga je met een swingdate dus niet in ├ę├ęn of twee keer evenaren.

* Het gaat altijd om de klik van ├álle deelnemers. Misschien is de man van het stel wel heel snel blij met een andere vrouw en gaat dan lekker los met haar. Maar andersom hoeft die andere man helemaal niet zo blij te zijn met miss van dat stel, en doet dan ook geen moeite om zijn “talenten” ten toon te spreiden.

* Eigenlijk zou je na zo’n tegenvallende date eens moeten peilen of dat andere stel nog wel met jullie wil daten. Laten ze merken dat ze niet zo staan te springen, dan kan je het zelf al een beetje invullen.

* Ik lees wel eens in een profiel dat de vrouw wat afstandelijk lijkt…… misschien een idee om de selectie door haar te laten doen en ook de communicatie v├│├│r de date via haar te laten lopen en pas af te spreken als het afstandelijke bij haar verdwenen is.
Als een vrouw bij mij afstandelijk zou zijn, betekent dat voor mij dat de klik er (op dat moment)  niet is, en dan gaan we daar ook absoluut niet mee daten.

* Bij sommige mensen werkt het in real life contacten leggen veel beter als online via de profielen. Als de miss van het eerdere stel op feesten lekker gaat flirten met de mannen die zij aantrekkelijk vind, zal als ze een leuke flirtmatch ontdekt, een date misschien ook wel voor haar leuker zijn.

Have fun, en veel leukere dates toegewenst

Amen, Ray
(De auteur van dit artikel is hierbij door ons uitgenodigd met zijn dame! Houden jullie van sauna?­čĺő)

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.